Зробив той, кого називають "западенцем" чи "бандерівцем" очевидно зараз
Так мене на ХФ дуже багато разів ототожнювали з ними.

Я все розумію, але раджу все-таки поменше вживати такі визначення. Бо, підстав немає аж ніяких. Російські ЗМІ - це окреме питання. Вони таким чином нагнітають напруження, але нам не треба вестись на цих питаннях.
Сравнение Бандеры и путина неуместны, аналогий никаких.
Звичайно, Бандера чужих територій не окупував, на відміну від Путіна. Бандера виборював право для українців на власній території мати власну державу. Через це - Путін яскравий приклад звірюги-окупанта.
А чого ж ти не дремлеш? Відпочинь трохи. чи хочеш отримати максимальну сплату за послуги Путлеру.
Нет, не должна была, и ******** не в силах были вообще её изменить, потому что проблема находится на другом уровне. Это проблема не Украины, это глобальная проблема.
Та, ти що? Думаєш, що Путлеру це тільки під силу?

Чи у путлердаунів є власне бачення цього питання?
А вот что в результате коснётся всех в Украине - так это изменение политического курса, рост курса доллара, подорожание коммуналки, уменьшение пенсий, сокращение рабочих мест и т.д. ******** очень скоро почувствуют, чего они натворили.
Ну, так. Це пророцтва путлердауна, який не помічав як Янукович із своїма поплічниками пограбував Україну, набудував собі не одне Міжігір"я в Україні, награбовані гроші складав на рахунки в Європі та США, їздив туди лікувати колінка, зробив бізнес сину по розкраданню коштів з України, за два роки зробив його найбагатшою людиною (після Ахметова). Довів Україну до ручки, став їздити за рік до виборів з протягнутою рукою то в Європу, то в Китай, то до Сочі, щоб зберегти собі можливість на черговий строк грабувати Україну.
А за твоєю логікою винні ті, хто врешті-решт скинув цей режим й вимушен зараз у пожежному режимі відновлювати народне господарство після такого шахрайства.