Які двулічні підараси.Клянуть амеріканске і сами ж користуються.спочатку казали що мі. а потім що белл. та й якесь американське видання писало, що белл 212.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Які двулічні підараси.Клянуть амеріканске і сами ж користуються.спочатку казали що мі. а потім що белл. та й якесь американське видання писало, що белл 212.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
цікаво, що у вікі - це лише друга відома троща цієї моделіАмериканские вертолёты и самолёты имеющиеся у Ирана стары как ***** мамонта, думаю ещё шахских времён. Конечно можно получать запчасти левыми путями, но всему есть предел. Тем более погодка там в горах была ещё та, судя по видео.
дуже схожі ще на одних таких же підарасів...Які двулічні підараси.Клянуть амеріканске і сами ж користуються.
Американские вертолёты и самолёты имеющиеся у Ирана стары как ***** мамонта, думаю ещё шахских времён. Конечно можно получать запчасти левыми путями, но всему есть предел. Тем более погодка там в горах была ещё та, судя по видео.
Якось в радянському союзі були чесніші .Вони копіювали ,але будували в себе.дуже схожі ще одних таких же підарасів...
UH-1N "Twin Huey .........в мене модель така була, у камуфляжі часів В"єтнамської війниИрана летел на 50-летнем вертолёте (English):
ну так, але сралін їздив на пакарді, брєжнєв на мерседесі, діпломати купували магнітофони Саніо, а чернь віддавала місячну зарплату за РенглєрВони копіювали ,але будували в себе.
Не думаю ,що брежнев на публічних заходах був на мерсе або летів в іншу країну на боінгуну так, але сралін їздив на пакарді, брєжнєв на мерседесі, діпломати купували магнітофони Саніо, а чернь віддавала місячну зарплату за Ренглєр![]()
ні звичайно, на парадах на зилі.а от для особистого вжитку - і ролсройси, і лінкольн і мерседеси.що на мій погляд, робить з нього ще більш брехливого ліцемірного покидька.що брежнев на публічних заходах був на мерсе або летів в іншу країну на боінгу
На ЗИЛе (115 - 117) он ездил, или на "Чайке" ГАЗ-13, назывались они "членовозы".Не думаю ,що брежнев на публічних заходах був на мерсе або летів в іншу країну на боінгу
лише на парадах.На ЗИЛе (115 - 117) он ездил, или на "Чайке" ГАЗ-13, назывались они "членовозы".
Президент Ирана это как президент Германии. он есть, но о нем мало кто знаетпрезидент Ирана -говорящая голова. Все вопросы у них решает аятолла
На ****хабє ужє всє задралі і показалі, спасібо.Прикольніше було б спідниці задерти і піськи показати![]()
Муслими всі брудні й смердючіЧому так думаєте? Може чисті і дуже навіть голені.
а сколько женщин эти ублюдки казнилиНа несколько бородатых людоедов меньше - уже легче в нашей ситуации.
Может, следующего иранского президента американцам удастся как-то обработать, чтоб не помогали рашистам.
А ведь Персия- это древнейшее государство, наверно, древнее Египта с их пирамидами.
И был вполне светским, пока была монархия.....сколько ученых и философов дала человечеству Персия..
Пока не воцарился ислам и эти динозавры в чалмах, что угорели в вертолете, с их законами жизни, удивляющими цивилизованный мир
где ты эту картинку нашел?
ну а чем оно не формально?Больше всех разочаровал Дуда.
Вместо формального сообщения выкатил слезную историю.