Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что там в Иране?

• Автор теми Автор теми juriks
  • Дата створення Дата створення
Посол Ірану в Москві заявляв виданню “IRNA”, що путін пізно ввечері 19 травня провів з ним зустріч, на якій були присутні міністр оборони Андрій Білоусов, секретар Ради безпеки сергій шойгу, глава російського генштабу валерій герасімов, радник президента Ігор Левітін, і один з високопосадовців ФСБ, ім’я якого посол не назвав. І весь цей натовп був зібраний тільки для того, щоб висловити занепокоєння долею Раїсі та запропонувати допомогти у пошуках?” – поставив риторичне запитання оглядач.
Він має версію щодо того, чим такий дорогий був росіянам Кручев і що робив у компанії високопоставлених іранців.

“Не виключено, що хтось Кручев мав безпосереднє відношення до ядерної програми Ірану та супроводжував президента Раїсі в цій поїздці не просто так. І приховування його присутності на борту “Bell-214″ було дуже важливим для Росії та долею саме цієї людини російське військово-політичне керівництво опікувалося насамперед”, — вважає Коваленко.

скандали-інтриги-розслідування

Посол Ірану в Москві заявляв виданню “IRNA”, що путін пізно ввечері 19 травня провів з ним зустріч, на якій були присутні міністр оборони Андрій Білоусов, секретар Ради безпеки сергій шойгу, глава російського генштабу валерій герасімов, радник президента Ігор Левітін, і один з високопосадовців ФСБ, ім’я якого посол не назвав. І весь цей натовп був зібраний тільки для того, щоб висловити занепокоєння долею Раїсі та запропонувати допомогти у пошуках?” – поставив риторичне запитання оглядач.
Він має версію щодо того, чим такий дорогий був росіянам Кручев і що робив у компанії високопоставлених іранців.

“Не виключено, що хтось Кручев мав безпосереднє відношення до ядерної програми Ірану та супроводжував президента Раїсі в цій поїздці не просто так. І приховування його присутності на борту “Bell-214″ було дуже важливим для Росії та долею саме цієї людини російське військово-політичне керівництво опікувалося насамперед”, — вважає Коваленко.

скандали-інтриги-розслідування
Як саджають,творців ракет у *****ів,якщо це правда,то цей кручев тож може бути з той когорти.

творців ракет у *****ів,якщо це правда,то цей кручев тож може бути з той когорти
та нєєє, геть інші галузі. на мій конспірологічний погляд: у раїсі щось не лагодиться із компактними боєголовками, підорва, аби не свтитися, через азербайджан передає їм фахівця. чому не світитися? бо здається, розвідки Ізраїлю та США можуть спостерігати кожен чих у спробах пєдерану створити власну ЯЗ. Ізраїль пінгує (через Алієва) посадку фахівця та раїсу на один борт, та відпрацьовує по ньому безпілотником. дабл-профіт.
уся ця версія руйнується через припущення, що підорасія пєдєрану може з легкістю передати вже готові боєголовки, хоч статегічні, хоч компактні.

Сьогодні родзинки їм, а одна родзинка якась темна і важка, я придився уважно, а то камінь.
*****ий Іран, розбомбити їх всіх, шоб більше такої ***ні не було.

та нєєє, геть інші галузі. на мій конспірологічний погляд: у раїсі щось не лагодиться із компактними боєголовками, підорва, аби не свтитися, через азербайджан передає їм фахівця. чому не світитися? бо здається, розвідки Ізраїлю та США можуть спостерігати кожен чих у спробах пєдерану створити власну ЯЗ. Ізраїль пінгує (через Алієва) посадку фахівця та раїсу на один борт, та відпрацьовує по ньому безпілотником. дабл-профіт.
уся ця версія руйнується через припущення, що підорасія пєдєрану може з легкістю передати вже готові боєголовки, хоч статегічні, хоч компактні.
В тебе погляд тупо філологічний - ти поєдуєш все що не поперек граматики, а те що воно зовсім не пов'язано з фактами, тебе зовсім не бентежить...

Ну, вот и я же об этом: опять чисто филологический "аргумент" у тебя:D:D из художественного произведения . где смысл зависит даже от того, с какой интонацией произносятся слова.
готовий вислухати твій "аргумент". з якої б галузі псіхіатрії він не був

Так ось же мій аргумент: " В тебе погляд тупо філологічний .."
ти дуже слизький хробак та завжди переходиш на особистості, коли не маєш що аргументовано навести по темі. тема "іран", ***** ти сюди свої срачі тягнеш, опудало?

ти дуже слизький хробак та завжди переходиш на особистості, коли не маєш що аргументовано навести по темі. тема "іран", ***** ти сюди свої срачі тягнеш, опудало?
А ти зараз куди перейшов??:ги::ги::ги::ги::добіса::добіса:

Наче ця тема комусь тут відома хоч трохи..
Якщо вона невідома тобі, це не означає, що більш ніхто не в темі. Спробуй усвідомити це - ти зовсім не експерт в більшості галузей, і навіть натаскані з вікіпедії статті тут не допоможуть. Вкотре тобі це кажуть, але твоє его заплющило очі та вуха, тільки голосно волає.

але твоє его заплющило очі та вуха, але голосно волає.
1657834900_50-kartinkin-net-p-tri-obezyani-zhivotnie-krasivo-foto-60.webp

Якщо вона невідома тобі, це не означає, що більш ніхто не в темі. Спробуй усвідомити це - ти зовсім не експерт в більшості галузей, і навіть натаскані з вікіпедії статті тут не допоможуть. Вкотре тобі це кажуть, але твоє его заплющило очі та вуха, тільки голосно волає.
Я немного эксперт в том, как надо вести дискуссию по любой теме, по каким общим правилам...:ги::ги:

не знаю даже -
есть у кого какие соображения об Иране, кроме как о поставщике шахедов?
- ирано-иракская война? - хз, кто и за шо?
- персы? да. Хорошие актёры в 300 спартанцев были. С обеих сторон.
- 1979. Революция какая-то. Бабы о5 надели хиджабы. Но тех не понять - это как даже и мода, или даже сверхмода? Париж отстаёт.

что еще?
- ездили туда зарабатывать, на постройку атомных станций и аэродромов. Это да - пройоб. Нех учить тех, у кого бабы моднее других баб. Добром это не кончится 100%.

- упал вертолёт?
Ну так чей это был вертолёт?
что еще обсуждать?
Добавлю из своего опыта.

... симпатичные девушки. Высокие. С Сиськами... Многие путают иранок с арабками.
Да и не прочь оттянуться.
Многие видят только в хиджабе. А на самом деле 🔥 огонь

Добавлю из своего опыта.

... симпатичные девушки. Высокие. С Сиськами... Многие путают иранок с арабками.
Да и не прочь оттянуться.
Многие видят только в хиджабе. А на самом деле 🔥 огонь
Ну, и где же собственно опыт (РАЗОЧАРОВАННО)?? :confused::confused::здивований:

Я немного эксперт в том, как надо вести дискуссию по любой теме, по каким общим правилам...:ги::ги:
А ты уверен, что твое образование позволяет вести правильную дискуссию? Откуда ты это взял?
(примерно так выглядят и твои запросы)

Назад
Зверху Знизу