Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Це відсил до російської аудиторії, де культура заснована на тюремних "понятіях", в ними кунілінгус не схвалюється.
Підозрюю, що Невзоров побував у таких місцях, про які дюдя навіть не знає що такі бувають 😁😁😁
Не те що якийсь там кунігуліс.

Дудь выглядит полным придурком с вопросом «Вы любите кунилингус?», известному человеку в возрасте 67 лет, в интервью которое всё про политику.
Я бы еще понял если бы он у рэпера малолетнего спросил. Что он ожидал услышать?

- Вы любите кунилингус?
- Да
- Вы делали кунилингус Валентине Матвиенко?
- Да, но по-дружбе, бесплатно, она попросила.
Я дудя не смотрю, это только из-за Невзорова, и после просмотра понял, что правильно делал :), что не смотрел его. Какой-то долбоящер.

всі мають право на помилку. колись і Зе ***лу руку тиснув, в очі заглядав та військо з Золотого відводив (яжнелох?)... :незнаю:
Невзоров стал доверенным лицом к ***ла после событий в Грузии, а это уже показательно.
Не только Зе тиснул руку ***лу, а так же ряд как мировых политиков и украинских "патриотов" в том числе тоже.

а хто це зараз? і чому він вартий обговорення? чи в тебе шоколадні дні почалися? :D
то тобі к ***дорусу. я не з ваших: шокооких
ти за зе відповідай.. і не йорзай на стільці...

а хто це зараз? і чому він вартий обговорення? чи в тебе шоколадні дні почалися? :D
то тобі к ***дорусу. я не з ваших: шокооких
Депутат Верховной Рады, так сказать один из гласа народа. Это у тебя зелёные дни начались, если при обсуждении Невзорова перескочил на зе )

Это у тебя зелёные дни начались
та суко, шостий рік ніяк не скінчаться... і кінця цьому безладу немає... лакшері автівки 2024-25 по києву-одесі-харкову-львову їздять сотнями
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

хоча, яка тобі до цього справа? так, попіздєть, доки дружина хропе?

Назад
Зверху Знизу