Статус: Офлайн
Повідом.: 9513
Повідом.: 9513
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо цікаво то можу підкинути матеріал де більш розгорнуто йдеться про ту валдайську резиденцію.С ума сойти) Я не знала, что такие люстры бывают)
Так вот в чем вяличие России, сцуко).
А нахуя ж ти приперся туди, де живуть люди, яких ти, падлюка, не розумієш?Я нє магу панять ваш язик...
не виключено, що це убєгант від мобілізації... зараз вже, як бачимо, при ділі... на подібне можна очикувати у грузії та казахстані.А нахуя ж ти приперся туди, де живуть люди, яких ти, падлюка, не розумієш?
Та ще й зі своїм ***дським "руськім міром". От же ж, тупа сволота.
Там не шизофренія, там інше ураження ЦНС.Вопрос на куя.Живет затворником .Больной **********.
Лінія 24 лютого вже не пройде.Z-каналы начали разгонять весьма интересный фильм под названием "Ловушка 22".
Основной месседж его состоит в том, что Украина стала для РФ американской западней и нужно срочно из нее выбираться, отводя войска на линию до 24 февраля.
Вероятно, таким образом россиян начали готовить к отступлению армии РФ. Такое мнение высказал в эфире "Ходорковский LIVE" на YouTube российский политтехнолог, бывший спичрайтер диктатора РФ Аббас Галлямов.
Переглянути вкладення 13225035 Переглянути вкладення 13225036
А почему не на границы 1991 года?Украина стала для РФ американской западней и нужно срочно из нее выбираться, отводя войска на линию до 24 февраля.
не знаю, про какой конкретно вы миф говорите, у **** непредсказуемо не только будущее, но и прошлое.
Но под полтыщи беларусских деревень, сожженых вместе с жителями - это была плата за сопротивление белорусских партизан.
Но я спорить больше не буду. Что я хотела сказать - я сказала.
Стривай. Ти коментуєш конкретний допис. І робиш висновок щодо мети користувача silver bullet на ХФ.ця ***** (або ****юк) на харківський форум прийшло з метою підтримувати радянско-****ську міфологію)))