Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

все мы родом из детства...
Если вышел из большой грязи в большие князи, то результат получается один: если не золотой унитаз, то трехэтажная люстра.
Кроме мучительной смерти этим двоим и пожелать нечего.
Справжня, повноцінна "гойда"? -

Переглянути вкладення 13225051
05bf8a90-3cc758187347efb3d96b6c1f02951847.jpg

Так, клятий захід не вартий нашого, російського, гроша.
Тому наше молоде покоління гордо носитиме не ваше поганське імпортне взуття, а наші, правоскрєпні валянки. Причому, будь-якої пори року.
Отака вам наша дуля. Живіть тепер із цим.

• Це лайк!
Реакції: Pauk
Тут опять не про русню. А как раз про наших и их отличие. Для поднятия настроения.

Переглянути вкладення 13225055

Та ще й картопля буде велика превелика ;)

ОК. Аби не намагатися "осягнути неосяжне", звузимо поле обговорення. Й не будемо далеко відходити від того, з чого розпочали.
Отже, мова про Білорусь. Чи, як тепер її називають самі громадяни, Бєларусь.

То може розповіси істинну правдиву історію - що ж дійсно було/сталося з тими селищами, які радянська пропаганда видала за геть спалені разом з мешканцями?
Так, на всяк випадок, одразу зауважу - оце не єдине джерело інформації.
Я тобі нічого розповідати не збираюсь, особливо того чого не знаю. Але, якщо до тебе ще не дійшло, що вся ****ська історія - це брехня, вір далі в те, в що тобі зручно вірувати.

Все було зовсім не так, як нам розказували. Геть не так.
Так само, як зараз вони описують ****сько-українську війну 2014-???? років суцільною брехнею, то вся радянська історія це суцільна брехня. Не можна вірити нічому.
До речі, більшу частину сіл в Україні (також і в Білорусі, я маю вважати) було спалено саме РККА, коли вони відступали під натиском Німеччини. Палили господарства, щоб "крестьяне не кармили фашыздов". Радянщина - то жах і ганьба.

Все идет по плану.
Пенсии живущим за границей россиянам будут перечисляться на счета, открытые в нашей стране или в зарубежных кредитных организациях в рублях. Это следует из проекта постановления министерства.

«Так сделано в связи с усилением санкционного давления на российскую банковскую систему. Подобный порядок действовал и в прошлом году. В 2023 году гражданам, живущим за границей, сохранена возможность выбора способа выплаты пенсий», — сообщает пресс-служба Минтруда.

*****ам домой придется ездить, их всех зарегестрируют и в очередной раз просто не впустят. Тут путен хочет выловить и не выпустить как это сделал лукашенков, а потом можно тупо не впустить. Это акуительная тема для ******яновцев которые получали пенсии в *****е и Украине.

Я тобі нічого розповідати не збираюсь, особливо того чого не знаю. Але, якщо до тебе ще не дійшло, що вся ****ська історія - це брехня, вір далі в те, в що тобі зручно вірувати.
Як не знаєш напевне, то навіщо ж ****иш абищо?
Я поставив тобі просте запитання щодо тобою ж самим сказаного/написаного. Ти стрімко злився. То хто ти після такого?

Ти паскудно наїхав на silver bullet, хоч навіть не здатен конкретно обґрунтувати свої претензії.
Причому зробив це в такий спосіб наче тобі хтось в рота *****в й ти тепер навкруги плюєшся лайном.
Перепросити в неї за свої слова не хочеш?

Не обольщайтесь. Это не люстра, а фуфел. Понты. Пыль в глаза. Рубины все исскуственные, выращенные в пробирках. Что касается сусального золота - позорище! Не хватило золота сделать нормальную люстру? Наш бывший украинский овощ и то переплюнул его в богатстве, сделав себе нормальный, полноценный, золотой унитаз.... :ги:нищебродский обывавательский менталитет, бутафория, папье-маше унитазы! Наши - круче! У овоща был толчке из цельного куска золота!!! *****ы - нищеброды!!!

:ги: нищебродский обывавательский менталитет, бутафория, папье-маше унитазы! Наши - круче! У овоща был толчке из цельного куска золота!!! *****ы - нищеброды!!!

sspb41994 Как вы тонко подметили мою мыслю...:ги:

Назад
Зверху Знизу