Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Re: Шо там у *****ов?

Мисс Огогондия-люкс.

За бутылку все рассказали. Сокращенный совковый офицер - жалкое зрелище.
Гидра! У тебя что, если за день трижды не послали на ***, ломка? Куда ты жало свое пихаешь гуманитарий хуев?:D:D:D Иди федоса ищи, брателлу по высерам, недоумок!:D

Так вот теперь немецкая пресса выдвигает версию, что "странное" поведение Шольца объясняется тем, что Марсалек (а значит - Кремль) держит этот архив при себе. И что его бездействие в деле Wireсard, в бытность его министром финансов, было небескорыстным. И что теперь путин держит его за яйца.

Про Трампа так само були версії.

некоторые парламентарии требуют опять начать слушания в бундестаге и вызвать на них Олафа Шольца.

Нічого йому не буде. Прозвиздоболить до кінця терміна, а може і не один термін, як його соратниця по партії.

Головне шо у його німецького виборця є теплі батареї, бензин і хороша платня. А що є в України діло десяте.

За бутылку все рассказали. Сокращенный совковый офицер - жалкое зрелище.

Гидра! У тебя что, если за день трижды не послали на ***, ломка? Куда ты жало свое пихаешь гуманитарий хуев?:D:D:D Иди федоса ищи, брателлу по высерам, недоумок!:D

Короче, тут в кои то веки согласен с Владимиром.
Для содержания, поддержания и обновления ЯО у нас (Украины) не было денег. Это факт. Как не было денег и на армию. Которая после развала была чуть ли не миллион(по памяти, может и чуть больше). Я всю эту херню армейскую видел сам: отец закончил службу полковником в штабе ВВС , а мама работала и служила до 2006 года. Так что все эти любопытные истории видел/слышал изнутри.

Для содержания, поддержания и обновления ЯО у нас (Украины) не было денег. Это факт. Как не было денег и на армию. Которая после развала была чуть ли не миллион(по памяти, может и чуть больше). Я всю эту херню армейскую видел сам: отец закончил службу полковником в штабе ВВС , а мама работала и служила до 2006 года. Так что все эти любопытные истории видел/слышал изнутри.

А чего это "в кои веки"? Вот час обидно было!:)

А чего это "в кои веки"? Вот час обидно было!:)

Потому что у нас совсем разное понимание по поводу строительства дорог и постройки/закупки рсзо, Нептуна и т.п. вещей. :D

Потому что у нас совсем разное понимание по поводу строительства дорог и постройки/закупки рсзо, Нептуна и т.п. вещей. :D

А какое отношение строительство дорог имеет к ядерному оружию СССР. Привыкли вы обобщать. :кручусь:

Для содержания, поддержания и обновления ЯО у нас (Украины) не было денег. Это факт.
Угу, мистер Хайд постарался. Триста лет стояло и... ШПОК! Эльфийская магия...

Для содержания, поддержания и обновления ЯО у нас (Украины) не было денег. Это факт. Как не было денег и на армию.
А вот у нынешних олигархов деньги тогда откуда-то взялись на скупку за бесценок заводов, шахт, карьеров, ГОКов, газет, фабрик и пароходов, не странно ли это?:незнаю:

А вот у нынешних олигархов деньги тогда откуда-то взялись на скупку за бесценок заводов, шахт, карьеров, ГОКов, газет, фабрик и пароходов, на странно ли это?:незнаю:
Дык... Лепреконы с никсами постарались, не иначе. С госбуджету в котелочках попереносили.

d31823a59ae186ca8d48e78e.webp

Ну да, і наші очільники вибрали замість винайти рішення - тупо здати рашці все. А потім ще Х-55 за газ платили (якими нас тепер і бомблять)...
Нагадую - в рашкі теж грошей не було. В них ще й дефолт потім був, якого не було в нас.
Не канає ця ***ня про гроші. проста тоді ще не зовсім в голови вкладалося людям, що Україна вже реально - інша держава, з Москвабадом, окрім спільної історії - ніхуя не пов'язана. І вони за звичкою проста по інерції лягяли під кремль на стільки, на скільки дозволяв дядя Сем, який тільки що переміг совок у холодній війні і пильно стежив за процесом розпаду.
Якби не вплив "западу" - ті *****и через п'яток років за тією самою інерцією оголосили би те саме - "немає грошей", тому потрібно терміново вєрнуть взад СиСиСиРи.

*****ы предлагают изымать у юр.лиц вражескую валюту

Вкладення

• IMG_20220602_193949_594.webp
    IMG_20220602_193949_594.webp
    74.1 КБ · Перегляди: 280

дядя Сем, який тільки що переміг совок у холодній війні і пильно стежив за процесом розпаду.
.
Він пильно стежив за одним - дебільною і абсолютно нікчемною концепцією, на яку американці тоді молилися як на бога - "нерозповсюдження ядерної зброї". Тобто вони вважали що чим менше країн володіють ЯЗ тим безпечніше для США, і не помітили як вся ЯЗ сконцентрувалося в руках божевільних *****ських ******ів, які тепер відкрито погрожують нею США. "А як так сталося? Ми ж хотіли як краще!"

Він пильно стежив за одним - дебільною і абсолютно нікчемною концепцією, на яку американці тоді молилися як на бога - "нерозповсюдження ядерної зброї". Тобто вони вважали що чим менше країн володіють ЯЗ тим безпечніше для США, і не помітили як вся ЯЗ сконцентрувалося в руках божевільних *****ських ******ів, які тепер відкрито погрожують нею США. "А як так сталося? Ми ж хотіли як краще!"

Це напевно знов про "Кравчук віддав ядерну зброю"?

Хіба так важко ситуацію змоделювати якби не віддав? Хіба складно розбомбити "Калібрами" чи "Іскандерами" місця базування ядерної зброї?

Місця, де були розташування ядерних ракетних військ -
19-я ракетная дивизия (Раково, Хмельницкая область);
37-я гвардейская ракетная дивизия (Луцк, Волынская область);
43-я гвардейская ракетная дивизия (г. Ромны, Сумская область);
46-я ракетная дивизия (Первомайск, Николаевская область);
50-я ракетная дивизия (Белокоровичи, Житомирская область).

Наприклад Ромни і Білокоровичі взагалі в пішій доступності для цих угрьобків що добралися до Гостомеля. Навіть бомбити не треба було.

Це напевно знов про "Кравчук віддав ядерну зброю"?

Хіба так важко ситуацію змоделювати якби не віддав? .

Мені не важко - тоді не було би ніякого поглинання Білорусі *****ами, не було би ніякої окупації Криму, ніякої війни на Донбасі, і оте все інше
Наприклад Ромни і Білокоровичі взагалі в пішій доступності для цих угрьобків що добралися до Гостомеля. Навіть бомбити не треба було.
- його теж не було би взагалі.

Да не было бы тогда ударов калибрами. Не рискнули бы. ЯО таки ****** сдерживания. И это бы обошлось гораздо дешевле , чем сейчас.

Назад
Зверху Знизу