Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Re: Шо там у *****ов?

Мені не важко - тоді не було би ніякого поглинання Білорусі *****ами, не було би ніякої окупації Криму, ніякої війни на Донбасі, і оте все інше - його теж не було би взагалі.

Так чому не було б, не можу зрозуміти?
Якщо цю ядерну зброю 1)так просто знешкодити або навіть захопити 2)ніхто би не пустив її в хід.

Так чому не було б, не можу зрозуміти?
Якщо цю ядерну зброю 1)так просто знешкодити або навіть захопити 2)ніхто би не пустив її в хід.
Тому що не було би. Вивчай Індо-Пакістанські відносини.

Він пильно стежив за одним - *****ьною і абсолютно нікчемною концепцією, на яку американці тоді молилися як на бога - "нерозповсюдження ядерної зброї". Тобто вони вважали що чим менше країн володіють ЯЗ тим безпечніше для США, і не помітили як вся ЯЗ сконцентрувалося в руках божевільних *****ських ******ів, які тепер відкрито погрожують нею США. "А як так сталося? Ми ж хотіли як краще!"

Ну, спочатку все норм йшло, потім захід розслабив булки, а коли ****а *** забила на подальше роззброєння - зміг відповісти тільки тим, що теж роззброєння припинив.
Не було тоді пропрацьовано кейс, коли переможений на пів-шляху ввімкне задню.

Я вам тут свежачка притащил, не расслабляйтесь...:D

186a42078992f2ded.webp

Гад ты, оказывается, Костя Федотов.(с):yahoo:
На ночь кошмары показываешь, и так сон не очень крепок.

Дык я ж беспокоюсь о гормональном благополучии форумчан в тяжелое время.

Та впизду, или *****!:іржач:
Так и стоять перестанет от таких "красавиц".
Пойду я лучше на ****охаб!:збентежений::D

Крупнейший вагоностроительный завод россии продлил остановку до конца июня.
и эта вяликая держава не может такую простую хрень сделать как подшипник ? . о чем тогда с ними можно гутарить про космос ?

Она просто в детстве любила этот мультик

e3ee59c57b0c4ff463248.webp

Не, ну разве не мячта для хероя новороссии?

И нафуя эту ***** постить на ночь глядя?
Гляньте на левую руку этой падлы. Сукаблядь, удалите эту *****.

какие незабываемые... брови, губы, поволока.
Представляю голосок. А глубину смысла... Поэзия, проза, художественное искусство.
Наверняка готовит изумительно

А заметили какой лоб высокий?
Мозг наверное, как у Тургенева.
2.5 кг.

и эта вяликая держава не может такую простую хрень сделать как подшипник ? . о чем тогда с ними можно гутарить про космос ?
с виду да, простая. но оооочень много нюансов :угу:

с виду да, простая. но оооочень много нюансов :угу:
Мои мемуары.
Совещание у генерального директора Главное, как всегда, почему план плохо выполняется. Вопрос ко мне:
- у Вас стоят больше суток два комплекса, в чем проблема?
- В отсутствии необходимых для замены подшипников. Заявка была подана заранее, но подшипники на склад не поступили до сих пор!
Снабжение подчиняется директору производства, и он, видя, что стрелки переведены на его службу, перешел в атаку:
- у вас работает куча слесарей шестого разряда! И что ваши хваленые слесаря не в состоянии изготовить какой то подшипник?
:іржач:

Назад
Зверху Знизу