Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Было:
- Ну и что, что Янукович сидел, я и сам сидел.
Стало:
- Ну и что, что Зеленский наркоман, я и сам наркоман.

Якщо без прізвищ написати, що Україні потрібен нормальний президент, а не *****, то набігають виборці Зеленського з каментами, що Володімір не *****.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))

прямая дорога в хнр. И винницкий ягуар не поможет. Вы о чем вообще? Червоный Донец вообще первый отделится. решением местного судьи. Скажут, не хотим кормить того-то. Хотим быть эмиратами

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Суцільне зубожіння
Татуся Бо

...Я довго не могла зрозуміти, що це за феномен. Ми перестали жерти ковбасу другого ґатунку. Ми почали подорожувати. Ми купуємо смартфони. Ми вдягнені по-людськи. На ринку праці купа вакансій. Але ж зубожіння!!!
...Моя знайома за останні три роки відвідала з 10 країн світу. Кудись літала відпочити до моря чи покататися на лижах. Кудись побродити красивими стародавніми вуличками. А кудись і просто попити кави й подивитися на краєвид із вікна готелю. До того вона, звичайно ж, важко й багато працювала, чесно платила податки, і навіть Львів їй здавався закордонням. Зараз планує побувати в якійсь із країн Азії. І в неї зубожіння. Так, саме зараз вона найчастіше розказує про те, як тяжко жити та як важко заробити копійку, і що гірше, ніж зараз, їй не жилося ніколи.
...У нашому сьогоднішньому суспільстві перемагає феномен зубожіння. Колись таки його вирахують психологи чи соціологи і, певно, вкажуть на його суто інформаційну природу. А зараз вгодовані пальчики колишньої чиновниці зі статками невідомого походження пишуть про піввареника, і такі ж, не менш ситі, громадяни з аеропортів, власних машин і ресторанів їй підспівують. Бо надто важко повірити у власні сили, надто важко прийняти відповідальність за власне життя. Зате так зручно вірити в зубожіння, яке від вас не залежить, яке творить один такий сторонній «негодяй». Тому наш завтрашній день будують здебільшого доволі забезпечені свідки «зубожіння».

прямая дорога в хнр. И винницкий ягуар не поможет. Вы о чем вообще? Червоный Донец вообще первый отделится. решением местного судьи. Скажут, не хотим кормить того-то. Хотим быть эмиратами

До чего ж наши граждане юридически ****амотны: Украина унитарное государство, а не педерация, и даже не Евросоюз.
Это в Евросоюзе возможен Брексит, они ещё и коленкой поддадут, чтобы Британия побыстрей вылетела и перестала морочить голову Европе :D

Якщо без прізвищ написати, що Україні потрібен нормальний президент, а не *****, то набігають виборці Зеленського з каментами, що Володімір не *****.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))

"
Мать - что вы орёте как дибилы!?
Муж - я не ору!
сын: - я не *****!"(С)
Я уже как-то писал, что избиратели Зеленского - ****ие инфантилы...

Конечно ты заняла очень удобную позицию - "Я вам говорила , я так и знала , так и получилось , а я вас предупреждала!" Только толку от тебя и твоей позиции - ноль! А ныть и критиковать мы все умеем.

Александр Сергеевич! Позвольте одобрить и поддержать Вас в нелегкой борьбе с Тори!:україна: Хотя, подозреваю, она и это предвидела!:браво:
Между нами. Есть мнение, что старуха Ванга была с Тори на прямой телефонной связи. И именно Тори суфлировала Ванге, что и кому та должна говорить!

Конечно ты заняла очень удобную позицию - "Я вам говорила , я так и знала , так и получилось , а я вас предупреждала!" Только толку от тебя и твоей позиции - ноль! А ныть и критиковать мы все умеем.

Щоб я был такой умный, как моя тёща "Потом". :D:D:D

Найбільше у нарко-тесті Зеленського мають бути зацікавлені його виборці. Якщо людина збирається 5 років сцяти вам у очі, треба ж перевірити, чим.

• Це лайк!
Реакції: Adi.
А можна зробити так щоб ці гроші виплачували лише ті, хто голосував за Зеленського-Коломойського? Бо особисто я платити зі своїх податків не хочу.

Якщо поділити 54 000 000 000 (п'ятдесят чотири мільярди гривень) на 5 700 000 (п'ять мільйонів сімсот тисяч виборців Зеленського) вийде приблизно по 9500 грн. Хай платять за свою "мудрість" на виборах.

Це якщо забути на хвилинку, що Україна зараз судиться з Коломойським за 80 мільярдів гривень, виведених з Привату по фіктивним договорам кредиту ще раніше.

Хлопці і дівчата з зекоманди, ви ж не проти?

Вкладення

• 11533979_original.webp
    11533979_original.webp
    58.5 КБ · Перегляди: 450

Не скажи. Якщо радники та ****ітики всі 5 років гаранту єлей про добробут та народну любов вливали, то шкоди цим нанесли більше за всіх "зрадофілів". Я реально допускаю, що він тільки перед виборами та під час побачив справжню картину.

Назад
Зверху Знизу