Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что там с прикрытием лавочки по литовцам?

• Автор теми Автор теми sanchous333
  • Дата створення Дата створення

Автовладельцы на еврономерах

• а

Голосів: 35 36.8%
  • в

Голосів: 18 18.9%
  • с

Голосів: 42 44.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    95
Трампа з його трастами беремо до уваги?

В чому я злився? Що він так і не зміг пояснити як буде віддавати борг ПРитулі з зп депотата? В тому, що НАБУ - це корєша Лещенко і вони створили прецедент, коли тепер будь хто може сказати: "Мені подарували чи позичили ці гроші"? Що ми потім і спостерігали під час декларування.
Якщо вони такі борці з корупцією, то назви хоч один випадок, коли за їх розлідуваннями було відкрито провадження.

Мне похуй на Трампа.
Мне похуй на твои попытки отвертеться от твоих же слов. Доказательства коррупции есть?

*****, ти пробив дніще, відео навіть не став дивитися та слухати після "ФЕДЕРАЛЬНОЕ АГЕНТСТВО НОВОСТЕЙ"

Чиєї?

У тебя к чему претензия? Откуда видео или само содержание видео - подстава и ложь?
Я взял видео по первой же ссылке. Могу найти где-то в другом месте. Если хочешь. :D

Выключай дурака. Ты же кого-то конкретного в коррупции обвиняешь второй день к ряду.

Ты же кого-то конкретного в коррупции обвиняешь второй день к ряду.
Я його звинувачую у тому, що не можна бути "немношка беременним". Якщо ти борець з корупцією, то будь ним від "А" до "Я", а не придумуй потім мутні відмазки і не створюй таким чином лаз для тих, з ким ти, мов би, борешся.

Шарія скоро будеш тут постити? ))))

До речі, нагадати, хто гранати проносив під Верховну Раду, з якими гаслами і чим це закінчилося 2 роки назад? І що було наперелодні у Києві?

Твоєму корєшу Труханову пламєнний привіт :ги:

Так что по ролику? Тебе что там не понравилось? Акк, где он лежит? Я в другом месте найду. Тебе заголовок не понравился? Так ты видео смотри, а не заголовки читай. Видео не нравится? А почему?

Валєра, в моїй країні йде війна , вона ведеться як на полі бою, так і в інтернеті, по телевізору і т.д. І тут ти такий мені кидаєш ссилу "Киев, 24 августа. В день так называемой независимости Украины в ходе парада на Крещатике с участием подразделений стран НАТО сотни офицеров ВСУ были публично подвергнуты унизительным процедурам со стороны охранников Петра Порошенко."
І хто ти після цього?
Тепер про особистості: є шобла "антикорупціонерів", які на питання про війну та агресора усіляко уникають відповідей, дехто живе з "ватною" сукою, для якої немає війни, а солдати, які захищають країну - бидло та рагулі, хтось під час загострення бойових дій починає закликати розвертатися на Київ і зносити "злочинну владу". Хто вони після цього?

Валєра, в моїй країні йде війна , вона ведеться як на полі бою, так і в інтернеті, по телевізору і т.д. І тут ти такий мені кидаєш ссилу "Киев, 24 августа. В день так называемой независимости Украины в ходе парада на Крещатике с участием подразделений стран НАТО сотни офицеров ВСУ были публично подвергнуты унизительным процедурам со стороны охранников Петра Порошенко."
І хто ти після цього?
Тепер про особистості: є шобла "антикорупціонерів", які на питання про війну та агресора усіляко уникають відповідей, дехто живе з "ватною" сукою, для якої немає війни, а солдати, які захищають країну - бидло та рагулі, хтось під час загострення бойових дій починає закликати розвертатися на Київ і зносити "злочинну владу". Хто вони після цього?

Пиздец, из пустого в порожнее. Ты видео посмотрел? Прокомментировать можешь? Без вот этого говна в голове про антикоррупционеров.

Подивився і шо? І це не офіцери ВСУ були, як і не побачив там нічого принизливого крім заголовку

Ну так свободно подходят с баллончиками или таки ничего унизительного в обысках?
А кто это был?

Ну так свободно подходят с баллончиками или таки ничего унизительного в обысках?
Я думаю, є різниця між приватним візитом та офіційними заходами, чи не так? Тим паче, коли там присутні великі закордонні чини.

А яка для тебе різниця? Там шеврони чітко видно хто і що то є

Я думаю, є різниця між приватним візитом та офіційними заходами, чи не так? Тим паче, коли там присутні великі закордонні чини.

А яка для тебе різниця? Там шеврони чітко видно хто і що то є

От всего отгавкался. Талант. :D
Сорян, на этом мои полномочия все. :)

Тебя от Гугла отключили?
"Порошенко вилла в Испании" введи в запрос.
Бля... :рл:
Вилла на фирме, фирма в декларации. Чо дальше ?

У чувака фирмы не в юрисдикции страны, где он президент. Очень смешно.
И шо ?

И шо ?

Даже его вилла в Испании не имеет прямого выхода к воде, там у береговой линии есть дорога, а в Украине он положил на законы и огородился по самое не балуйся.
Шоколадный - чистый олигарх, который странным образом богател, пребывая на гос. должностях. Но его бизнес процветает, потому что деньги на него он не занимал в банке под проценты, и их не надо отдавать, потому что у него на фирмах сотрудники вряд ли завышают цены на закупку ингредиентов, потому вряд ли шикуют на широкую ногу по безлимиту, потому что вряд ли деятельность подконтрольных ему предприятий сталкивается с той бюрократией, которая процветает в стране.
Он - гарант коррупции, а не Конституции, прав и свобод и просто перепутал немного, на какую должность попал, каким образом и в какое время.
И ждёт шоколадную фабрику тот же исход, что и ростовскую овощебазу, вопрос только во времени и дальнейшей его передислокации.

Хорошее определение для олигархата (с 4:15):

....

с такой логикой и к яныку не должно было быть претензий за время его президенства. все было оформлено как надо и на кого надо.

Назад
Зверху Знизу