Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
... А ты меня часто в этой ветке форума видишь? Это раз. Какой от меня негатив? Я по сравнению с тобой - "агнец божий". Это два. И, наконец, не у меня, а у тебя удивительная способность ставить диагнозы кому-то в сочетании с полным бессилием поставить диагноз себе. Это три ...ALEX_MM, ты пессимист? Потому что постоянно гнать негатив может только закомплексованный, обиженный на всех жопоголик. А то, что ты делаешь это с нескрываемым удовольствием, говорит о наличии сильной психической патологии.
Для меня все-таки деколонизация и украинизация - это разные по значению слова.
Вона була частиною Російської Імперії.
так считают наши больные братья.Кстати, я не считаю, что Украина была колонией тоже.
А Украина значит была колонией?Вона була частиною Російської Імперії.
Кстати, я не считаю, что Украина была колонией тоже. То есть вся эта ветка построена на ложной посылке.
А Украина значит была колонией?
Т.С. явно под "плЯном".Цитата: Сообщение от уральский огород
И еще я никак не пойму, что такое "деколонізація". Если колония бывшая, то...? Что конкретно, по пунктам. Мне "нипанятна".
у всіх колишніх колоній нове життя починалося з головного.
головне - це єднання.
після того як колонія здобуває незалежість від метрополії в такій колонії є дві групи людей - ті, хто здобув незалежність і ті, хто був на стороні метрополії, тобто був проти незалежності.
в старі часи програвшу сторону садили на палю та зрубували голову.
так досягалося взаємопорозуміння між переможцями та програвшими, які ще залишилися живими.
зараз21 сторіччя, отже треба діяти сучасними методами.
зокрема в Україні це означає що треба з нащадків окупованих (патріотів незалежності) та нащадків окупантів (патріотів совка\росії) зробити однорідну масу.
бо якщо не змішувати їх то вони замість спільного будування стін нашого будинку будуть кожен сам собі хатку будувати і кожен иншому її руйнувати.
як наслідок скільки б років не пройшло а країна буде стояти на місці бо замість 50+50=100 на розвиток буде50-50=0 розвитку немає.
як зробити однорідну масу?
зазвичай переможець робить переможених під себе.
особливість, окремішність українців в тому що переможені заховалися в лавах переможців і постійно руйнують всі спробу розбудови держави.
окрім того останні роки вони перестали ховатися і це дуже небезпечно для цілісності країни бо так недалеко або до агресії зовнішньої або до громадянської війни.
отже є 2 варіянти.
1. знищити всіх патріотичних українців. їх 50%. залишиться 30% хахлів, 15% русскіх і 5% инших національностей.
300 років цей плян намагалися виконати. очевидно не вийшло. отже плян не годиться.
2. всім перейти на українську мову і стати українцями різноманітного етнічного походження як американці. це саме те, що вже робили инші колонії, які проводили деколонізацію.
і головне. якщо хто думає з різним ступенем впевненості що є кращі варіянти виборсатися з болота подивіться скільки років ми стоїмо на місці.
але така вже наша ментальність - ми готові братися за що завгодно але не за вирішення найголовнішої проблєми.

командуй в своей *****етовкеЯ вижу ещё один вариант:
3. всем перейти на русский язык.
Преимущества перечислять не буду - они очевидны. Один из аргументов в пользу этого - во всех известных мне бывших колониях язык колонизатора является единственным государственным или одним из официальных. Так зачем же изобретать велосипед? Его уже изобрели.
У свидомых задача простая - чтобы хоть как-то приукрасить неприглядное настоящее, надо максимально очернить прошлое.. И уж на фоне "черного" прошлого нынешняя убогая Украина будет сиять как бриллиант...
Наверное царя Ивана Васильевича VI.
Это заказ от "Свободы"...
А вот колонией США она уже состоялась. И как теперь её деколонизировть?
На эту тему новая тема..
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=2679770
Пояснюю просто - із "****яцькою" державу не збудуєш. Весь час вони руйнуються самі собою без зовнішнього втручання.В Украине существует несколько идеологических схем позволяющих отождествить себя с Родиной. К примеру бандеро мазепинская. Есть еще малорусская, по простому ****ятская.
Я вот сколько на форуме читаю, так и не понял, в чем преимущество мазепинцев перед русофилами. И почему мы свои убеждения должны отвергнуть, а ваши принять. Может кто из бандеровцев пояснит без гноя и кипиша. Буду благодарен. Можно на украинском, я то все равно ее лучше бандер знаю.
А то пока мне версия про братские народы больше нравится.
Пояснюю просто - із "****яцькою" державу не збудуєш. Весь час вони руйнуються самі собою без зовнішнього втручання.
Брехня що Російська Імперія і СРСР рухнули? Вчить історію.Это вранье, сразу скажу. ****ятский вариант именно и стал настоящим государством. Мало того, ****ятский вариант основал Организацию Объединенных Наций. Создал украинскую нацию всенародной, а не высером кучки гнилых интеллигентиков.
А ваши бандеровские варианты только до очередной Руины, что сейчас и наблюдаем.
Брехня що Російська Імперія і СРСР рухнули? Вчить історію.
А занепад зараз через не проведену деколонізацію.
"****ацькому" варіанту було дано декілька сот років а він в країні так і не ствердився.

Братські народи тут ні до чого. Вирішальним є лише економіка та міждержавні відносини бізнесу. Якщо здати свою власну українську національну ідею Ерефії, то вона просто поглине Україну чи її частину. Якщо вам це більше подобається, тоді зрозумілий ваш зовнішно-політичний вектор у поглядах.А то пока мне версия про братские народы больше нравится.
На самом деле тяжело называть свою страну бывшей колонией, иметь деньги с королевой В.Британии, при натурализации приносить клятву королеве В.Британии и иметь в качестве главы исполнительной власти генерал-губернатора, королевой королеву В.Британии, даже гимн и то иметь "Боже храни Королеву"!