Re: Что с сайтом 104.ua?
Сьогодни був в йихньому доми дурдома-це я так называю йихний клиентськый простир.Так ось прийшлось цилий час йим доказувати що боргив у мене немае.У них там якись кончени програми що щитають таку лажу,що прийшлось самому на листку паперу и з допомогою калькулятора прораховувати вси мойи платежи и споживання газу по личильнику за весь рик и з велыкым трудом я довив йихний бугалтерши що боргив в мене немае.Дуже допомогла абонентська книжка,яка в мене залишилася и куди я записував показання личильника и пидклеював квитанции про сплату за газ и доставку за весь рик .Довбани йихни лажови платижкы з дуриловом також показував.Передивлялася все,потим пересчитала теж на калькулятори и согласилася що боргу в мене немае.Виходить що звичайний калькулятор значно точниша техника чим йихний компьютер з йихнимы програмами.Прийшов зараз додому и зайшов на сайт и шо я там побачив,що ничого не зминилося-ниякого перерахунку немае и долги як висили так и висять.Мени чомусь здаеться що цих сайтив на самому дили два-один из них у них де вони щось нибыто виправляють,а другий зи всяким дуриловом для нас.При мени вона нибыто щось виправляла в своему компьютери в моему кабинети,а дома заходжу в свий кабинет и бачу що ничого не зминылося- всяка галиматья вид фонаря и борги висять як и висилы.Просто хирня якась,або вони нас держуть за *****ив.Просто дурдом якийсь,сплошне дурилово и нихто ничого не поминяв.Перевирю ще ввечери можэ в ных ще тормозуха з данымы якась.