Статус: Онлайн
Повідом.: 33103
Повідом.: 33103

Re: Что с сайтом 104.ua?
Нажимаешь вверху слева и выпадает меню
Вкладку зворотний звязок в новий йихний довбаний програми я ниде не бачив,в старий вона була.Може вони хирячать таку фигню в кого индивидуальне опалення,хоча литом котел не працюе,а таки мали розрахункови покази для одниейи газовойи плити дуже занадто мали,а йихни планови платежи занадто високи.Дивився платижки у сусидив таж сама хирня,пару мисяцив ходив у йихню кантору-там сказали ждать контролера з видеофиксацией,а результат один брехня в платижках и липови долги и контролер не ходить.Подивився йихний фейсбук-там таки ж жалоби як у мене.Ну все одно я плачу по личильнику,а не по йихним хотилкам,просто боюся шоб вони зимой коли мене не буде дома не отхирячили газ за йихни видумани долги и просто лякае скильки вони будуть приписувати в планових нарахуваннях коли я включу котел для опалення.Вже всяке було але такого дурдома який вони створили ще небуло.Просто сплошна брехня и грабиж серед билого дня,ще й **** в йихний контори бугалтерша трандила шо мов прошлою зимою споживачи манипулировали з показаннями и тепер вони вимушени провести инвентаризацию щоб виявити манипуляторив,а оказуеться що бильших манипуляторив як вони в цилому свити немае-сплошна брехня и приписки в платижах.
Нажимаешь вверху слева и выпадает меню