Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что для Украины лучше?

• Автор теми Автор теми Hotabuch
  • Дата створення Дата створення

Куда вступать?

• В ЕЭС

Голосів: 297 48.3%
  • В ТС ЕврАзЭС

Голосів: 151 24.6%
  • Сами справимся

Голосів: 125 20.3%
  • Огласите весь список пожалуйста...

Голосів: 42 6.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    615
Какая разница, кто вбросил, главное, что правда.
Ні. Цей ролік - як раз і є тупою брехнею на підставі "аналізу" липового документу. Це стає зрозумілим одразу ж з першої хвилини роліку, де говориться про 900 сторінок Угоди. Справжня Угода має 235 стор., а фейкова, що з'явилася в інеті до офіційної публікації проекту АС мала трохи більше 900.

Справжня Угода має 235 стор., а фейкова, що з'явилася в інеті до офіційної публікації проекту АС мала трохи більше 900.

Сознательность сознательного не постижима для нормального человека... (С)
Какая разница сколько сторинок? Ведь главное чему они Украину обязывают. Или НЕ? Главное что 235))):іржач:

Какая разница сколько сторинок? Ведь главное чему они Украину обязывают. Или НЕ? Главное что 235))):іржач:

Різниця велика. Це перший показник того, що йдеться про фейкову Угоду, норми якої є фантазією російських спецслужб, і не мають жодного відношення до реальності. Підказати де можна ознайомитися зі справжньою угодою? Вона у вільному доступі на урядовому порталі.

мадам, этот нарцисс плоскомет к вам подкатывает :D

свидомых Ж достаточно
ps
А тебя,Kuvalda, боятся:)

26 октября, 2013 - 19:12
Завтра, 27 октября, Президент Украины Виктор Янукович планирует совершить рабочий визит в Сочи, сообщил информированный источник
Напомним, в четверг Янукович отправился в Минск (Беларусь) с официальным визитом, где провел встречу с президентом РФ Владимиром Путиным. Комментируя поездку Януковича в Минск, народный депутат Анна Герман отметила, что президент Виктор Янукович не отказывается от евроинтеграционного вектора внешней политики Украины, а встречу с президентом России Владимиром Путиным проводит, поскольку мудрый политик всегда должен иметь запасной вариант.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а встречу с президентом России Владимиром Путиным проводит, поскольку мудрый политик всегда должен иметь запасной вариант
:клас::)

Різниця велика. Це перший показник того, що йдеться про фейкову Угоду, норми якої є фантазією російських спецслужб, і не мають жодного відношення до реальності. Підказати де можна ознайомитися зі справжньою угодою? Вона у вільному доступі на урядовому порталі.

Неужели не узнал старого знакомого?
Посмотри на количество колобков в конце его сообщений и не трать на него время.

Що саме? Що ти не читав тексту Угоди? Це дійсно повністю зрозуміло.
Я, наприклад, знайомився з текстом та додатками, тому маю певне розуміння суті Угоди.
А що пропонуєш ти? Протухший відеоролік з аналізом неіснуючої Угоди? Це дійсно *****ьнувато виходить...

Так що ти сказати хотів?

Неужели не узнал старого знакомого?
Посмотри на количество колобков в конце его сообщений и не трать на него время.

cdmax?

почитайте мой пост, я и без Птицына додумалась:rolleyes:
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=40034382&postcount=216
:)
а встречу с президентом России Владимиром Путиным проводит, поскольку мудрый политик всегда должен иметь запасной вариант

почитайте мой пост, я и без Птицына додумалась:rolleyes:
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=40034382&postcount=216

Що стаття, що ваш пост - це бездумний, низькоінтелектуальний потік свідомості, не більше...

Ні, зовсім не для цього.

Що саме? Що ти не читав тексту Угоди?
Я хотел сказать, что:
Какая разница сколько сторинок? Ведь главное чему они Украину обязывают. Или НЕ? Главное что 235)))

Главное, что написано в документе, а не то, на скольких страницах это написано. Неужели не понятно? :D

Останнє редагування:
Я хотел сказать, что:
Какая разница сколько сторинок? Ведь главное чему они Украину обязывают. Или НЕ? Главное что 235)))

Главное, что написано в документе, а не то, на скольких страницах это написано. Неужели не понятно? :D

Зрозуміло, звичайно ж. Але тобі й досі не зрозуміло, що у відео йдеться про неіснуючу угоду, норми якої ніколи не існували та не мають жодного відношення до реальної Угоди.
Це вказує на деякі когнитивні розлади у твоїй психіці.

Ви у полонi свого потоку свiдовостi.

Сказати-то що хотів?

А я с твоим этим тезисом соглашусь.
И что это меняет?

Например, ты б не стал постить агитпроповскую ерунду вечных соседей. Меньше топтал бы "клаву". Куда ни кинь, всюду позитив.

Украина не должна переделать свою ЖД под евростандарты?

Доооо! Всякие стандарты - зло!

И что это меняет? Украина не должна переделать свою ЖД под евростандарты? :клас:

У справжній Угоді про це немає жодного слова, особливо стосовно юмористичного ствердження у роліку про зміну ширини колії.

Кучма также не уверен в позитивных последствиях от вступления в ЗСТ с ЕС. «Я считаю, что Украине не стоит обольщаться и возможными выгодами от Зоны свободной торговли с ЕС, – отметил он. – Это шаг в жесткую конкурентную среду и я боюсь, что мы можем потерять наши высокотехнологические отрасли. Мы откроем рынок, и в Украину может хлынуть все, что производится в Европе на более высоком, чем у нас, уровне».

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

мдэ
При Данилыче была стабильность
Свидомых не было.Шо такэ *рагули* и не слышал никто.

Назад
Зверху Знизу