Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что делать с предателями?

• Автор теми Автор теми Tori
  • Дата створення Дата створення
ну как по мне, не настолько больший объём.
проще купить в Китае )))
и никого не кормить, не строить тюрем, не тратиться на охрану ...
Хммм... А гроші де ти візьмеш, щоб усе купляти в Кетаї?
Он, американський інвестор і той зрадів відкриттю швейних фабрик в США. Уже либонь викинувся в акції "Пєрвой Швєйной Мануфактурьі Иллинойщіньі".

Хммм... А гроші де ти візьмеш, щоб усе купляти в Кетаї?
на сэкономленное от содержания пенитенциарных заведений на такое количество персон.
а вообще ... это шо - вопрос с подколкой? объясни, где ты чего можешь купить (кроме овощей, и подобного ... ну и недвижимости) дороже, чем в Китае?

на сэкономленное от содержания пенитенциарных заведений на такое количество персон.
а вообще ... это шо - вопрос с подколкой? объясни, где ты чего можешь купить (кроме овощей, и подобного ... ну и недвижимости) дороже, чем в Китае?
Ти пишеш дивні речі.
Давай не будемо їздити на роботу і працювати взагалі. А на зекономлені на проїзді, обідах та каві гроші нормально собі проживемо.

Ти пишеш дивні речі.
Давай не будемо їздити на роботу і працювати взагалі. А на зекономлених на проїзді, обідах та каві грошах нормально собі проживемо.
это откуда у тебя такой выверт в логике? )))

ну как по мне, не настолько больший объём.
проще купить в Китае )))
и никого не кормить, не строить тюрем, не тратиться на охрану ...
Я так понимаю, твое мнение, решить вопрос радикально, по закону военного времени, так?

И без закона справляются. Вопрос - в чьих интересах?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А вот - "народное творчество". Самосуд на Конячьем. С выкладыванием процедуры в Инет:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1751649138847.webp

«Я був у туалеті. Думав, встигну. На жаль, не встиг», — відповів нам одеський депутат Андрій Кісловський. Він — один з двох депутатів, які не проголосували за звернення до Президента з проханням позбавити громадянства їхнього колегу Богдана Гіганова. Гіганов у 2022 році виїхав до росії та отримав російський паспорт, продовжуючи бути депутатом Одеської міськради.

Сам Кісловський неодноразово фігурував у скандалах. У березні 2022-го депутат оприлюднив фото у військовій формі. Однак Оперативне командування «Південь» заперечило приналежність чоловіка до ЗСУ чи ТрО: «Андрій Кісловський намагається виправдати своє ім’я, прикриваючись військовою формою та фейковою службою в ЗСУ».

У 2023-му медіа, посилаючись на Бюро економічної безпеки, вказували, що депутата викрили на веденні бізнесу в окупованому росією Криму. Під час обшуку було знайдено документи, які підтверджують, що його компанія працювала за законодавством рф.

Здрастє! Якщо не виробляти товарів, інтелектуальної продукції та послуг, звідки візьмуться гроші?
Поясни.
я не говорю "ничего не делать".
я говорю, шо "пошитые варежки в колонии" не окупаются никак.

1751914321909.webp

Нова Пошта заявляє, що військовим почали передавати посилки із вибухівкою

Військовий отримав незаплановану посилку і звернувся до працівників пошти. Вони у свою чергу звернулися до поліції, яка виявила вибухівку у посилці і знешкодила її

Скільки ще їх, уявити важко.
Але є розуміння, що дуже дохуя: ворог завжди заходить на плечах зрадників.

1751985753874.webp

Поліція затримала родича ТЦКшника

Він обіцяв жінці загиблого військового допомогти із оформленням посмертних виплат від держави за половину суми. Після отримання від жінки 1.2 млн грн він вимагав постійно переказувати йому 75 тис грн щомісяця

Назад
Зверху Знизу