Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что делать с предателями?

• Автор теми Автор теми Tori
  • Дата створення Дата створення
Между инициативным ментом, жаждущим карьеры, сведения старых счётов и удовлетворения некоторых садистских наклонностей и "и.о. бухгалтера райсобеса" (не воинской части!) степень зашквара несколько разнятся, не находите?

Как говорится, кто без греха, пусть первым бросит камень.

Не знаю всех обстоятельств и деяний этой тётки, да и знать не хочу (то, что в мозгах у них у всех там "какая разница" это понятно). Было бы там что-то хоть чуть-чуть серьёзнее, чем перекладывание бумажек в райсобесе, было бы даже из пальца следаками высосано - в пресс-релизе пара фраз бы обязательно присутствовала.

Ну, прокуроришка себе "палку" в зачёт поставит - возрадуемся же за него!

Да, "доля сарказма", угу.
Там майже усі бюджетники перебігли.

Там майже усі бюджетники перебігли.
Ну а шо робити, як воно допрацьовує до пенсії за мінімальну; переїхати нема куди і т.п.
Хіба що не робити в окупації відвертого лайна.

Хто таки наробив та ідейні "русскомірци" шуснули швидко до Бєлгорода (бачив ті черги на КПП, на ютубі, звісно, не особисто...)

Мені не стільки засмучує диванний максималізм форумлян, скільки дріб'язковість і недолугість прокурорських, шо видають такі повідомлення, як неабияке досягнення на держслужбі (як, до речі, ся мають їхні колеги, шо служили у Куп'янську у лютому '22 ?)

Ну а шо робити, як воно допрацьовує до пенсії за мінімальну; переїхати нема куди і т.п.
Хіба що не робити в окупації відвертого лайна.

Хто таки наробив та ідейні "русскомірци" шуснули швидко до Бєлгорода (бачив ті черги на КПП, на ютубі, звісно, не особисто...)

Мені не стільки засмучує диванний максималізм форумлян, скільки дріб'язковість і недолугість прокурорських, шо видають такі повідомлення, як неабияке досягнення на держслужбі.
Переїхати нема куди - це відмазка, прямо скажемо.
І шуснули не всі.
Ех, треба було вас з собою на деокуповану територію брати, як ще я їздила. Подивились би ви в невинні очі на посаді після деокупації, послухали би як для людей старається. І станом на зараз сидить. Бо люди й без слідаків знають, як при *****ах старалась.

Переїхати нема куди - це відмазка, прямо скажемо.
І шуснули не всі.
Ех, треба було вас з собою на деокуповану територію брати, як ще я їздила. Подивились би ви в невинні очі на посаді після деокупації, послухали би як для людей старається. І станом на зараз сидить. Бо люди й без слідаків знають, як при *****ах старалась.
Та розумію то все.
Але ж "в.о. бухалтерки" та навіть староста села - різний функціонал і відповідальність.

Варто було прокуратурі додати хоча б "розбещення неповнолітніх"

Та не надо усложнять: пришли милые ее сердцу рюсские, была уверена что это навсегда и пошла предлагать свои услуги, чтоб получать их поганые рубли. Ну не принудили ж ее, так же? А оказалось не навсегда.
Кто не представлял себя под оккупантами, те уехали, бросили жилье. Кто не мог уехать и бросить стариков, например, не шел работать в их власть тем не менее..
Одно дело пойти бухгалтером в магазин - другое в их структуры.
Но думаю ей дадут немного.
Знаю одну дамочку, не лично. Она в 2014 году весной из Киева с мужем уехали в Москву, муж имел общие дела с Курченко. Занимались в Москве бизнесом, само собой руюские паспорта, а в 2022 уехали из Москвы в Америку. Вопрос: они нужны Украине, как их встретили бы?
Конечно, они и не подумают сюда приехать. Потому что предали..

Останнє редагування:
Стріляти *****.
Пристосуванець до всього пристосується.
І до смерті також.
1000000528.webp

Якось так

Гаразд, паньство. Переконали. Най її стратять. (Ну, хоча б її).

Ну камон.. посидит немного, в назидание другим лояльным к русскому миру.

Назад
Зверху Знизу