Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Та ну нах. Совокупно весь доставленный головняк только моей родне оцениваю не менее, чем в пять с половиной миллиардов баксов.так как у меня ни кто пока не погиб из родственников и друзей, только имущество пострадало и нервы, то скажем так я оцениваю свой ущерб в 200 тыс usd .
ты то можешь накапливать, а я вот собираюсь получить своеТа ну нах. Совокупно весь доставленный головняк только моей родне оцениваю не менее, чем в пять с половиной миллиардов баксов.
Поскольку нет желания мелочиться, округлю до десяти миллиардов.
Их легче всех до одного отгеноцыдить, чем выбить с них эту сумму.
Так что эти твари в неоплатном долгу. И продолжают его некапливать
тебе удалось написать очень тупой коммент. но ты, наверное, не очень и старался.Бляха, даже не знаю что тебе посоветовать. Может, есть какие-то курсы по пикапу, психолог, на крайний случай...
Научи какты то можешь накапливать, а я вот собираюсь получить свое
Тю ну и что.А мене дивує, що цим зрадникам так мало присуджують. Тобто вони здають позиції, через них, дуже ймовірно, гинуть люди, а їм всього по 10 років.
Та це взагалі в голові не вкладається.Тю ну и что.
Вон добкина вобще капеланом в ВСУ пристроили, наградят ещё
А я к у голові вкладається оце? --Та це взагалі в голові не вкладається.
Ну та це більше вкладається. Хіба це перший зрадник?А я к у голові вкладається оце? --
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Та таке саме.Ну та це більше вкладається. Хіба це перший зрадник?
Убого підора покривали з самого верху. Тому його так хочуть обміняти.Та таке саме.
Ба навіть гірше, завважуючи на шкоду заподіяного
Та й ця історія ще не закінчилася
)) Каг? Да не может такого быть!!Убого підора покривали з самого верху. Тому його так хочуть обміняти.
Ну, якщо йому це зійде з рук, то так - таке саме. Я ж не про ворожу діяльність писала, а що Добкіна, коли всі знають, що він ворог, відкрито і нахабно влаштували, ще в ЗСУ. А з цим поки що питання відкрите.Та таке саме.
Ба навіть гірше, завважуючи на шкоду заподіяного
Та й ця історія ще не закінчилася
Поки що такНу, якщо йому це зійде з рук, то так - таке саме. Я ж не про ворожу діяльність писала, а що Добкіна, коли всі знають, що він ворог, відкрито і нахабно влаштували, ще в ЗСУ. А з цим поки що питання відкрите.
став дияконом УПЦ "МП, де капелан у ЗСУ?Тю ну и что.
Вон добкина вобще капеланом в ВСУ пристроили, наградят ещё
Вопрос какбы не ко мнестав дияконом УПЦ "МП, де капелан у ЗСУ?