Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Раньши часто оцю купляли, удобно для бутеров, а щас не знаю чи смогу трєскать... ?♀️А от заводська нарізка завжди попендикулярна
![]()
...вона так місця менше займає у пакуванніА от заводська нарізка завжди попендикулярна
![]()
а я ніколи його не різав
...у дорозі, це зрозуміло, а якщо на кожен день додому на сніданок?В дороге если. Или сервировать по-быстренькому - нарезанный хлеб-сыр в помощь.
...взагалі немає у холодильнику ніякої ковбаси?...тільки мясо у різних варіантах?Не любитель колбасы как таковой. Разве что лишь "крафтовой" и лишь в качестве закуски под аналогичный дринк.
А уж на завтрак, да ещё и каждый день... Кугутство (имхо, кнешн).
Тогда надо вдоль резать, угла не будетЭта нарезка тоже под углом.
Прямым.
ChatGPT мабуть сам ковбасу полюбляе й знае як ii потрiбно нарiзатиChatGPT:
...це теж якийсь максималізмВерно.
Це з якого боку дивиться))Эта нарезка тоже под углом.
Прямым.
Я такого угла не знаю! Покажи на картинках! Я в школе на уроках геометрии учил угол прямой(90*), угол тупой(больше 90*), угол острый(меньше 90*), а вот развёрнутый - хз? Больше 180*? Так тогда с какой точки зрения посмотреть, с какого нуля системы координат? Tам будет и тупой, и острый, попробуй колбасу нарежь развёрнутым углом!Будет угол. Развернутый.
И нам фото покажи!
Да, всё зависит от точки отсчёта в системе координат и самой системы, в полярной вообще нету прямых, острых и тупых угловЦе з якого боку дивиться))
Я такого угла не знаю! Покажи на картинках! Я в школе на уроках геометрии учил угол прямой(90*), угол тупой(больше 90*), угол острый(меньше 90*), а вот развёрнутый - хз? Больше 180*?
...цікаво,яку ковбасу їдять вчителі геометрії?
...а трудовики?Они её делят.
С учителями алгебры.
Сервелат у них жирноват. Я беру ВенециюРаньши часто оцю купляли, удобно для бутеров, а щас не знаю чи смогу трєскать... ?♀️
Пьют!...а трудовики?
...до речі,огірок теж можна різати різними способами
Не начинай.))...до речі,огірок теж можна різати різними способами
...кільцями,як на мене-Не начинай.))
Можна попіндекулярно і під кутом...до речі,огірок теж можна різати різними способами