Чому ковбасу ріжуть під кутом?

🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #21
Кстати, на фотке порезано тонкими ломтиками, а нож отрезает толсто. Непорядок!
якось дівки попросили мене порізати хамон. в мене одного був ніж. а я ніколи його не різав, ну й порубав як ковбасу 1-1,5 мм... прожувати ніхто не міг
 
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #22
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #26

Та виділа я це у інсті...слюні аж до піпії висять от такої красотищі😍 а ще там одна тоьтка в рибячому отдєлі торгує...ото тоже заглядєньє.... хоть в Одесу переїзжай ізза базаря...😳
 
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #29
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #30
1708203227533.png
 
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #33
Суперсус колбасу не режет. Он ломает палку пополам, разрывая обертку и жрет оба куска по очереди
 
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #35
Колбасу режут под углом бережливые хозяюшки. Порежут себе на бутер, повернут длинной стороной и кажется что и не трогал ее нихто.
 
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #36
Колбасу режут под углом бережливые хозяюшки. Порежут себе на бутер, повернут длинной стороной и кажется что и не трогал ее нихто.
Бабы те же кошки.
Поймай кошку на сметане, а бабу на колбасе. :)
 
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #37
А я всегда думал, что колбасу режут под углом, чтобы повыпендриваться.
Типа когда жуешь чебурек, мезинчик нужно оттопырить
 
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #38
А я всегда думал, что колбасу режут под углом, чтобы повыпендриваться.
Типа когда жуешь чебурек, мезинчик нужно оттопырить
И на тарелке для гостей выглядит "по-богатому".. лучше закрывает поверхность. :) без лишних просветов.
 
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #39
  • 🔴 18:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • #40
А от заводська нарізка завжди попендикулярна

1708255054744.png
 
Назад
Зверху Знизу