Статус: Офлайн
Повідом.: 45
Повідом.: 45
Щодо школи і вікон то тут я з вами згоден а всі сто відсотків.
Для прикладу. Невеличке містечко на західній Україні. У місті шість шкіл. Всі вікна у всіх школах вже давно поміняні. За один рік. Абсолютно всі. Не кожен клас окремо, а вся школа одразу. На другий рік поміняли всі парти. По всіх школах. Планували на цей рік міняти класні дошки і підлогу...
А у нас. Садочок - потрібен кухоний куток. На другий рік - потрібні двері в групу, далі - потрібні вікна у спальню... Молодша школа, перший рік - потрібні вікна, другий - потрібні двері, далі - потрібна підлога.... Старша школа, перший рік - потрібні вікна, далі - потрібні двері.... Чекаю на перший рік у вищі...
Тю, та всі давно (ще з 2008) сприймають це як алегорію. Під золотим унітазом і батоном і розуміють не стільки матеріального відтворення предмету, а саме корупційні схеми.![]()
уважаемый " Крымчанин" я бы с удовольствием с вами с глазу на глаз посидел в Кулиничах или где предложите и обсудил нашу с вами полемику, если вы конечно не боитесь )

а по теме я лично рад за своих стариков, что щас они могут получше пожить, к сожалению наша любимая страна Украина о них вспоминала только на выборах и добавляла к пенсии 10 грн в год