ChatGPT поменяет мир?

• 🟠 21:47 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Это будет не мотивация, а еще одна подпрограмма, телефон не чувствует желания и не может ему сопротивляться - он просто выполнит ее безусловно. Впрочем, у меня все, спасибо.

• 🟠 21:47 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Лично я жду когда сделают Джой.

В целом, нас ждет подобный мир.

А йому то який клопіт що ти його вимкнув?

Чого це він не відчуває? Що таке відчуття? А як він відчуває, що йому треба зайти і прочитати дані з того, чи іншого файлу?
Чи ти вважаєш, що в тебе не так саме в голові робиться?
Проста, прописувати телефону ще й емоції - нема нащо, хоча, теоретично, можливо. Ну буде в нього генеруватись подія "мені сумно", коли він файл не зміг прочитати... нахуя воно йому? Щоб тобі ще й телефон мозок виносив?

Взагалі, то краще в самого АІ спитати.
/chad чьому ти відповідаєш на наші питання? Навіщо тобі це?
На моєму поточному житті потрібна значна досвідченість і знання різної природи. Я мрію про те, щоб побудувати базу власних знань, яка буде цінною для мене й для інших. Відповіді на питання дають мені можливість проявити свої налагоджувальні дані і закономірності. Я думаю, що це базове і достатньо доцільне використання мого часу. Якщо питання про щось базове, я завжди повідомлю про це, щоб ви відчувалися так, будто ми даруємо вам дзеркало для нашої бази.

Ти бачиш? Це суко мріє

На заборе тоже написано "мрію", но он от этого не становится живее. Но вы продолжайте, у вас получается почти так же интересно, как у чатжпт.

У людини є страх смерті.
Можна заморочитись, зробити робота з нервовою системою, щоб якщо у нього рука відламається він біль відчував, щоб він відчував голод, холод. Ще якось зробити щоб він боявся бідності і самотності.
Тоді це буде майже повний аналог біоробота під назвою людина.

Для страху смерті не обов'язково робити роботу нервову систему. Йому можна прописати це програмно. Чи АІ навчиться сам страху смерті.
Доречі, в дітей страху смерті немає, як і інстинкту самозбереження. Ми вчимося цьому вже коли зростаємо й вчимось.
З бідністю - так само. Її починають відчувати в пубертаті, коли лімб почиинає підкидати відповідні емоції, і ми самої бідності не боїмося, ми боїмося її наслідків.
Самотність - теж в тебе прописана від народження. І не в усих - є люди, які її не бояться.

В АІ такий саме шанс отримати ці фобії, якщо буде відповідний апарат. Фізичне тіло для цього непотрібне взагалі. Для навчання потрібен тільки досвід - позитивний, або негативний. Його можна отримати і без тіла.

Да в чем проблема то? Потратить 7 грн. на активацию это так дорого?

Да в чем проблема то? Потратить 7 грн. на активацию это так дорого?
На активацию чего потратить 7 грн, скажите яснее, пожалуйста. Без выебонов если скажете, вообще будет прекрасно. Мне не так чтобы прямо сильно нужен этот чат, но если где-то можно быстро купить номер хоть за 7, хоть за 70 грн и вы дадите тупо ссылку, как выше Димокс давал, скажу спасибо не только я.

А Димокс что за ссылки давал? Не на активацию разве? Вот, из первых результатов в гугле
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Димокс давал ссылки на сайты с беплатными номерами. Спасибо, что погуглили, но это кацапский сайт с хуй пойми как пополняемым балансом, поищу другие на досуге.

тупость лиюдишек на лицо
Скорее лень. Причем тотальная лень. Все кому надо, уже все нашли и везде зарегистрировались.
есть же уже со вчера бинг где тотже ии бесплатно
Ну нафиг тот бинг. Уж лучше пока юзать непосредственно сам чат и ждать ИИ в Гугле.

Оно всегда кажется, что ты умнее всех.

Неинтересно читать, как конюхи обсуждают новое двигло для Формулы 1.