Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та камон, нам ще рідкоземельні метали для дідо Донні копатиДілюся, поки живий 🤷♂️.
Та по тем металам говорят шо у нас они глубоковато, есть где дешевле добывать Поймали на жадностьТа камон, нам ще рідкоземельні метали для дідо Донні копати![]()
посмотри что нибудь более легкое, а неМожливо, "Три білборди.."? Або "Легенда про піаніста".
Світлі, пронизливі фільми
"Велика риба" також туди ж
Світлі, пронизливі
Тю на вас. Три рази.Ділюся, поки живий 🤷♂️.
У мене наші пісні асоцііруються по часу.
Цю пісню слухав в 22-му. Сіверськ, Серебрянка, Білогорівка... Постріл підорського танку по нашому пікапу...
Те саме.Рука потягнулась за смайлом-реакцією, але підвисла "на підльоті". Як поєднати радість та жах?
Цілком підтримуюТе саме.
Думала шо тицьнути. Тут відносно чого дивитись. Я схильна добо коли мимо влучає то це ж хороший день насправді, могло би бути куди гірше. Якшо дивитись відносно мирного/тилового життя, то жахливо і хочеться
тицьнути.
Ну і ще моє суб'єктивне - коли ти по характеру боєць (я не лише про армію) і пишеш про якусь стрьомну хєрню, з якої круто чи не дуже але вирулив, і тобі ставлять сумний лайк - це трохи підбішує, бо тебе ніби жаліють, а жалість - це останнє що тобі треба, бо ти воїн і на своєму місці, а не людина в складній життєвій ситуації, яку треба жаліть.
Не вистачає смайлика як на фб "ми разом", смайлик-обіймашка, смайлик-підтримка.
Алегарх, возьми и купи. Пять штук.купи прозрачный магазин
Слышь, наркот, нахуй пойди по хорошему. А то будет не ДБР, а просто по плохому.PS запросил по тебя личное дело...
есть варик что ДБР передаст справу на тебя мне
ну а там поглядим как применить твои навыки
PPS стрельба оценка уд, ..подтянись