Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку 🙂).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
Іженерка! 💥💥💥
Три дні вибухового життя. Теорія мені не дуже цікава (бо я стріляти люблю 🙃), але підривати усякі штукі було прикольно 😈.

20250212_161016.webp

20250212_101229.webp

20250212_100841.webp

20250212_100432.webp

🤗😘

Чомусь згадалася моя дитяча іграшка - мішка з олімпіади 80. Пішов на Ютуб, подивився ролік...
Таке відчуття, що саме тоді московіти пішли не туди... Зрадили своїх братів.

Хоча бажали "успіху і добра, і любові без кінця..."
"Таєт бистроє время чудес, возвращайся в свой сказочний лєс..."

У мене наші пісні асоцііруються по часу.
Цю пісню слухав в 22-му. Сіверськ, Серебрянка, Білогорівка... Постріл підорського танку по нашому пікапу...

Рука потягнулась за смайлом-реакцією, але підвисла "на підльоті". Як поєднати радість та жах?

Рука потягнулась за смайлом-реакцією, але підвисла "на підльоті". Як поєднати радість та жах?
Те саме.
Думала шо тицьнути. Тут відносно чого дивитись. Я схильна до :клас:бо коли мимо влучає то це ж хороший день насправді, могло би бути куди гірше. Якшо дивитись відносно мирного/тилового життя, то жахливо і хочеться :( тицьнути.
Ну і ще моє суб'єктивне - коли ти по характеру боєць (я не лише про армію) і пишеш про якусь стрьомну хєрню, з якої круто чи не дуже але вирулив, і тобі ставлять сумний лайк - це трохи підбішує, бо тебе ніби жаліють, а жалість - це останнє що тобі треба, бо ти воїн і на своєму місці, а не людина в складній життєвій ситуації, яку треба жаліть.
Не вистачає смайлика як на фб "ми разом", смайлик-обіймашка, смайлик-підтримка.

Те саме.
Думала шо тицьнути. Тут відносно чого дивитись. Я схильна до :клас:бо коли мимо влучає то це ж хороший день насправді, могло би бути куди гірше. Якшо дивитись відносно мирного/тилового життя, то жахливо і хочеться :( тицьнути.
Ну і ще моє суб'єктивне - коли ти по характеру боєць (я не лише про армію) і пишеш про якусь стрьомну хєрню, з якої круто чи не дуже але вирулив, і тобі ставлять сумний лайк - це трохи підбішує, бо тебе ніби жаліють, а жалість - це останнє що тобі треба, бо ти воїн і на своєму місці, а не людина в складній життєвій ситуації, яку треба жаліть.
Не вистачає смайлика як на фб "ми разом", смайлик-обіймашка, смайлик-підтримка.
Цілком підтримую

• Це лайк!
Реакції: 023
купи прозрачный магазин
Алегарх, возьми и купи. Пять штук.
PS запросил по тебя личное дело...

есть варик что ДБР передаст справу на тебя мне

ну а там поглядим как применить твои навыки ;)

PPS стрельба оценка уд, ..подтянись
Слышь, наркот, нахуй пойди по хорошему. А то будет не ДБР, а просто по плохому.

Назад
Зверху Знизу