Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку 🙂).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
Те саме.
Думала шо тицьнути. Тут відносно чого дивитись. Я схильна до :клас:бо коли мимо влучає то це ж хороший день насправді, могло би бути куди гірше. Якшо дивитись відносно мирного/тилового життя, то жахливо і хочеться :( тицьнути.
Ну і ще моє суб'єктивне - коли ти по характеру боєць (я не лише про армію) і пишеш про якусь стрьомну хєрню, з якої круто чи не дуже але вирулив, і тобі ставлять сумний лайк - це трохи підбішує, бо тебе ніби жаліють, а жалість - це останнє що тобі треба, бо ти воїн і на своєму місці, а не людина в складній життєвій ситуації, яку треба жаліть.
Не вистачає смайлика як на фб "ми разом", смайлик-обіймашка, смайлик-підтримка.
Згоден. Мені більш подобаються позитивні смайли 🙂🤗🫡.

Снеговик, у вас есть темы, у которых ТС - не на нуле, не на боевых заданиях и не пошёл добровольцем в первые часы войны.
Идите в те темы и изощряйтесь себе на потеху.
Что это за клоунада в этой теме, ведите себя достойно, даже если у вас запой или чего ещё.

Алегарх, возьми и купи. Пять штук.

Слышь, наркот, нахуй пойди по хорошему. А то будет не ДБР, а просто по плохому.
Я попросила админа, чтобы закрыл возможность Снеговику писать в этой теме.
Испанский стыд.

• Це смішно!
Реакції: 023
Нарешті придбав теплу муфту для рук (хотів ще минулої зими, але не було в наявності).
Цікава штука, починаю тест 🙂🥶. На штурм, мабуть я її не возьму, але десь на СП-хе чи на полігоні, думаю, буде доречна.
P.S. Перчі не в комплекті)

20250221_181508.webp

20250221_181836.webp

Нарешті придбав теплу муфту для рук (хотів ще минулої зими, але не було в наявності).
Цікава штука, починаю тест 🙂🥶. На штурм, мабуть я її не возьму, але десь на СП-хе чи на полігоні, думаю, буде доречна.
P.S. Перчі не в комплекті)

20250221_181508.webp

20250221_181836.webp
:збентежений: А можно сайт-ссылочку откуда покупали, пожалуйста ?

Хоч і кацапською, але щось чипляє:

Назад
Зверху Знизу