Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку 🙂).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
Так, бачу двох потенційних розвідосів 😉. Давайте до нас 😁.
Хто ще знайде ідентифікатор? 🧐
Ота штука, шо стреляет. Мне кажется, вы её показывали в коробочке, новенькую-новенькую. Хотя может у всех такое же. 😊

:D Сейчас вас вычислят :)

Ох... про турникеты не один раз было,
последнее - из Вовчанського стаб.пункта -
дядечка с ранением "две недели срока" - БЕЗ турникета = врачи говорят все шансы спасти руку.

Останнє редагування:
Ота штука, шо стреляет. Мне кажется, вы её показывали в коробочке, новенькую-новенькую. Хотя может у всех такое же. 😊
Ну, таке... У нас у багатьох такі автомати. У когось навіть по 3 штуки різних (все ніяк не можуть визначитися, шо лишити собі 🙂).
Напів-залік 🙂.

Стісняюсь спросить: і всі три одночасно в воєннік вписані?
Не впевнений 🙂, зброяр довіряє на слово.
У мене колись було по 4 одиниці записано, але майже все різне (снайперка, автомат, пістолет).

В інтернеті жінки такі покірні , а як пожити разом ...
:ги: ;)

Screenshot_124.png ..... Screenshot_781.png
:D

А я безоружний взагалі.
АК в колишньому підрозділі здав, в воєнніку відмітили. А в нинішньому взагалі не видали нічого, хоча вже майже 2 місяці тут в штаті. Кабачки возити це не заважає.

А я безоружний взагалі.
АК в колишньому підрозділі здав, в воєнніку відмітили. А в нинішньому взагалі не видали нічого, хоча вже майже 2 місяці тут в штаті. Кабачки возити це не заважає.
Ну, таке собі. Війна все ж.
У нас колись дронщиків, на позиціі, ДРГ постріляла, бо вони повірили в свою безпеку і не взяли особисту зброю 🤦‍♂️🤷‍♂️🙁.

Ну, таке собі. Війна все ж.
У нас колись дронщиків, на позиціі, ДРГ постріляла, бо вони повірили в свою безпеку і не взяли особисту зброю 🤦‍♂️🤷‍♂️🙁.
Та знаю
Але мені тут зараз щось качати з цього приводу - собі дорожче.

З'їбався в СЗЧ? 🧐
Окай, тебе чекають в Кракені 🐙!
😁

Назад
Зверху Знизу