Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку 🙂).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
З'їбався в СЗЧ? 🧐
Окай, тебе чекають в Кракені 🐙!
😁

Це була дуже щільна бойовка. Багато 300, але, на щастя, без 200.
Їдемо до дому 🙂💪.
Водометами дрони ще не збивають?
Має ж бути якесь рішення по цій проблемі.
Якщо написав якусь ***ню - вибачте.

Сьогодні зустрівся у Харкові зі старими побратимами (списаними по пораненням). У котрий раз зрозумів, що щастя не у грошах, не у крутіх авто, не в нерухомості в Турції...
Щастя - це близьки люди, що завжди готові підтримати тобі, і в радості і в горі... Не зважаючи на стан твого рахунку...

Останнє редагування:
Знайшов фотку (вірніше, скріншот з відео), 27 березня 2022, звільнення Вільхівки.
Це моя перша бойовка 🙂 (ну, якщо не враховувати оборону П.Салтівкі).

Screenshot_20250114_144851_Gallery.webp

Передивився фільм "Будинок біля озера" і щось така меланхолія та філософія розбила мене... 🙄
Ще, блін, цей Маккартні (знайшов текст пісні)...
Згадав померлого батька, колишніх жінок... Навіть нашого кота, який загубився, коли мені було 12 років...
Одна з думок була, чому та кому я тут пишу?
Начебто, люди читають мою тему, підтримиють (дякую 🤗), хтось навіть каже, шо чекає мої пости...
Але тільки зараз пришло усвідомлення, що ця уся моя писанина - це просто звук (крик - це перебільшення, мабуть) в ефір. Я просто відпускаю в космос свої думки, щоб стало легше...
Життя таке... складне. Банально, правда? 😒
Мабуть, треба подивитися якійсь драйвовий позитивний фільм, шоб трохи воспрянути духом.

Всем похуй, просто пиши!

Мабуть, треба подивитися якійсь драйвовий позитивний фільм, шоб трохи воспрянути духом
Можливо, "Три білборди.."? Або "Легенда про піаніста".
Світлі, пронизливі фільми

"Велика риба" також туди ж

що ця уся моя писанина - це просто звук (крик - це перебільшення, мабуть) в ефір. Я просто відпускаю в космос свої думки, щоб стало легше...
Якщо ми (цивільні) корисні хоча б тим, що вам стає на хвилину краще, тоді усе не дарма

Можливо, "Три білборди.."? Або "Легенда про піаніста".
Світлі, пронизливі фільми

"Велика риба" також туди ж
"Білборди..." дивився, давно - чомусь враження якогось бруда залишилось. І жінка там страшна 👀🙂.
"Піаніст" - це той, шо про війну?

Хоть в этой теме не *****, противно ведь. Края надо чувствовать, коксовик!
Дед на приеме у ****опатолога:
— Доктор, больше 3-х раз в неделю с женой не получается.
— Дед, а лет тебе сколько?
— 85.
— Дед, ну это же превосходно!
— Да? А мой сосед говорит, что с женой ежедневно, а ему 95!
— Ну так и вы говорите!

Опытному всезнайке надо быть рядом с ТС не в теме на форуме, а рядом на боевом задании.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу