Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Будущее Украины как государства

• Автор теми Автор теми GuLong
  • Дата створення Дата створення
Мы лишены возможности что либо планировать.
Соответственно прогноз непредсказуем.
Значит и ценностей нинаких не будет.
Нужно прочесть сотни томов,чтобы понять,что мир построен по форме единого человеческого организма,по структуре единой вселенной,по отношениям в человеческом обществе.
И достаточно посмотреть на отношения,чтобы судить о мире,о государстве тех отношений.
Походи по улицам,посмотри,послушай,и ты увидишь,что конец близок.
Когда так,то вызывает подозрение,и есть обман,который и компенсирует гармонию.

Извините, конец чего? По улицам я хожу, от увиденного тяжело на душе становится, поэтому и решил пообщаться узнать кто что думает. Какое будущее себе рисует?

мне кажется что в любом случае человек может что-то планировать, а так же человек может творить и создавать в любой ситуации

Подождите давайте "мухи отдельно а котлеты отдельно"
Право жить и творить у меня от рождения так же как и у Вас и тот кто этого не понимает теряет многое....
Это действительно так и есть нам всем и нашей стране в целом давали и дают транши напечатанными деньгами (ни чем не обеспеченными бумажками) это правда, ну и что? Вопрос в другом "Как Вы прогнозируете развитие социума?"

Тыемураз - это чье имя (какого народа?)

Я ношу имя сына грузинского и русского народа,которые послали своего сына единородного на Украину,чтобы спасти ее,возродить ее,уберечь ее.

Не знаю, не знаю. Я так понял пост Гусара - вот какие американцы храбрецы, за всю ВМВ только один дезертир и тот "по убеждениям", а вот у советских (русских, украинцев, и т.д.)... Если хочешь, переубеди, я буду только рад :).

Конечно ты понял всё строго не так, как сказал Гусар. Он не говорил, что не было дезертиров, а что за дезертирство расстреляли только одного дезертира, а остальным дали 5 лет службы после войны. Я так понял: заставили дослужить войну, а затем еще 5 лет служи...Но надо его переспросить бы.

Ребята, я Вас прошу, не нужно об американских или немецких солдатов... Давайте ближе к Теме.
Тыемураз извените пожалуйсто, но я так и не понял:
1) Конец чего?
2) Украину нужно спасать от кого или чего?

И еще один вопрос С кем я рядом стою?

Паспорта у американцев есть, прописка - тоже. Тока она немножко другая.:) Вы пряма такой необразованный в элементарных вещах..

Нельзя ли об этом подробнее - специально для необразованных?
А то вот живу я в Америке без прописки, однако.

И без регистрации? ;)

Она там необязательна. Если хочешь участвовать в голосовании, регистрируйся. А так тебя на улице хер кто остановит с "проверкой паспортного режима". :D

Ну-ка, расскажи, какие это у американцев внутренние паспорта? И не путаешь ли ты свою родную прописку с регистрацией, дающей право голосовать?
Ну.. скажем, водительские права действительно можно сослепу принять за "внутренний паспорт"... по крайней мере права тут используют, как удостоверение личности. Если паспорт расценивать только как удостоверение личности (а на самом деле внутренний паспорт- это ещё и удостоверение гражданства), то притянуть друг к другу за уши эти два документа можно..

А вот прописки в штатах нет. Это факт. По крайней мере для граждан и держателей грин карт.
Для нерезидентов есть такая процедура, как регистрация по месту жительства, но я эту процедуру в своё время спокойно игнорировал.

PH55 сказав(ла):
Теперь возьмём нас, русских. Мы готовы разорить свою страну, готовы ******* сами и уничтожить всех вокруг, но будем сопротивляться до последнего. Можете ли Вы представить себе эпизод с блокадой Ленинграда в какой-нибудь Дании? Бунтарский дух в нас неистребим. Именно поэтому русских очень тяжело заставить подчиняться каким-нибудь правилам и порядкам. Внутри нас слишком много свободы, настолько много, что иногда это мешает жить нормально. В России люди свободны, как ни в одной европейской стране, в этом-то вся наша беда.

Как только мы станем рабами, мы заживём сыто и счастливо, как в Европе. Но надо ли нам это?

в свое время дания вла войны, инач как она захватила пол европы?
насчет блокады ленинграда - неадекватные сравнения. я думаю армия Дании раз в 100 уступала немецкой - это похоже на сражение слона с моськой. красная армия была способна противостоять германии. к тому же, немцы не считали датчан низшей расой, и м ничего не грозило. наоборот , создавался легион СС из датчан.

а вот соотношение силы Дании и Герании перед войной.
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Weserübung
могу первести. Германия -
9 дивизий, 1 артиллерийский батальон, 1 мотострелковая бригада, всего 120 тыс. человек.

Дания -
2 Дивизи 14,500 человек (это фактически чуть больше одной немекой диизии)

а вот Норвегия так просто не далась, хотя им тоже как бы не надо бло жертвовать собой. почему? потому что былапомощь союзников и никто не хочет быть под чужим контролем.

И без регистрации? ;)

Я зарегистрирован в штате Оклахома как водитель автомобиля. Мог бы и не регистрироваться совсем - так как езжу на велосипеде. И ещё зарегистрирован у федеральных властей как налогоплательщик. Мог бы не регистрироваться, если бы не хотел тут легально работать.

То есть нет обязательной регистрации в штате Оклахома. Более того - тут хрен зарегистрируешься, еслу у тебя нет визы (для иностранцев) или свидетельства о рождении (для граждан). Иностранцев-*******ов власти штата и полиция моего города не трогают - если те не нарушили общественный порядок. Ловить и депортировать *******ов - работа федеральных ведомств.

В других штатах порядки могут быть другими, так как США - это федеративное государство. Судя по тому, что написал balik, в Калифорнии для иностранцев предусмотрена какая-то специальная регистрация, которой в Оклахоме нет.

Поскольку регистрация даёт ряд важных преимуществ, люди регистрируются. Однако в Оклахоме никто руки вам не выкручивает. Это ваш сознательный выбор. Мне нравится такое уважительное отношение государства к своим жителям (даже ****ажданам).

Ну на Оклахоме мир клином не сошелся, попробуйте не зарегистрироваться где-нибудь в Европе. А США - эмигрантская страна по определению, посему там свои традиции.
Кстати, как только штат становится "элитарнее" требования к регистрации ужесточаются, как Вы сами изволили заметить упомянув Калифорнию

О каком будующем для Украины можно говорить? Валить отсюда надо!

Ну на Оклахоме мир клином не сошелся, попробуйте не зарегистрироваться где-нибудь в Европе. А США - эмигрантская страна по определению, посему там свои традиции.
Кстати, как только штат становится "элитарнее" требования к регистрации ужесточаются, как Вы сами изволили заметить упомянув Калифорнию

Мой пойнт был в том, что в США - потому что это федерация - в каждом штате свои правила. Элитарность тут ни при чём. В Оклахоме *******ьных иммигрантов в 2006-м сильно прижали и те поразбежались в соседние штаты, а в штате Нью-Йорк, к примеру, *******ам даже удостоверения личности (водительские права) выдают, не задавая лишних вопросов.

Интересно - a по какому критерию вы измеряете элитарность? По проценту выходцев из Мексики? (В Калифорнии их 36% - 1-е место, а в Оклахоме 7% - 25-е место)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Или может быть, по добыче нефти? Это же большие деньги! У Калифорнии 3-е место, а у Оклахомы 6-е и разница по объёму в три раза. Но если пересчитать на душу населения, то получим в Оклахоме в три раза больше
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

Кстати, вот ещё фактик про захолустную Оклахому. Скорость самого обычного Интернета в моём доме:

678599360.webp

В субботу скорость была выше 20 Мбит/с. Она сравнима с суммарной скоростью всех клиентов у иного Интернет-провайдера в Харькове.

Останнє редагування:
hussar
Ничего не имею против Оклахомы :), но согласитесь, что жить в Бастоне более престижно, чем, например, в Детройте
Не принимайте близко к сердцу, я не настолько силен в "американских делах" чтобы Вы в моем лице нашли достойного оппонента :)

В субботу скорость была выше 20 Мбит/с. Она сравнима с суммарной скоростью всех клиентов у иного Интернет-провайдера в Харькове.
У меня сейчас 1Мбит, в доме 64 квартиры :)

Про майбутнє України

Якщо проаналізувати все попереднє, то можна уявити криву відносних злетів та падінь життя українського народу, а також виловити причини нашої цивілізаційної відсталості. Відкинемо об'єктивні чинники, на які наш народ не міг вплинути, та зупинимося лиш на нашій недолугості. Виклик, який кинув нам Бог та історія, ми подолали десь на "трієчку з мінусом". Те, що наш народ вижив в цих жорнах історії, запишемо до достоїнств його імунної системи. Але є різниця між просто життям і творчим життям. Так ось з "творчістю" у нас на "двійку". Як були ми ліниві думати, такими й залишилися. Ми не з творців цивілізацій, а є лиш примітивними споживачами даного Богом та земними творцями з інших народів (хай простять мене наші національні винятки типу П.Прокоповича з його винаходом рамкового вулика та багато інших "білих ворон"). Ми ментально виросли в "пристосуванців" до земного життя, а не в його «будівничих». В нас за історичний процес не хватило розуму й енергії для очистки від внутрішніх та зовнішніх паразитів, хоча ми весь час плачемо про те, що вони нам заважають жити. Нам історія підсунула момент зайнятися самостійно організацією свого життя, звільнитися від зовнішніх паразитів. Але ми за століття рабства вже привикли до цього стану, скучаємо за тим паном, який придумував для нас роботу, годував, вирішував де і на кому женитися, періодично лупцював.

Якщо хочете продовження, дайте знати.

О каком будующем для Украины можно говорить? Валить отсюда надо!
І що ми без цього хлопа будемо робити? Загинемо зовсім!

Більше року тому назад я прогнозував те що вже, нажаль, сталося, а саме Україна на початку 2010 року повинна опинитися у преддефолтному стані. Це не гадання, не ворожіння, а логічний висновок з економічного аналізу стану нашої країни. Прочитайте хочаб це: ht*tp://top.rbc.*ru/economics/10/01/2010/360440.shtml (Коли будете запускати цю ссилку, - приберіть обидві "*". Без них спам фільтр форуму не пропускав це моє повідомлення). Це початок кінця. Помилки у економічній політикці уряду тут ні до чого. Був би інший уряд, булоб приблизно те саме, хіба що з трохи гіршими, чи то з трохи кращими ознаками. Причина у тому, що Україна енергетично залежна країна та ще і з занадто високим споживанням енергоносіїв, які імпортуються. Валютних надходжень від експортних операцій в наслідок кризи та за одночасного збільшення цін на російський газ стало недостатньо для сплати за енергоносії. Для забезпечення платоспроможності країни уряд запозичував кошти у МВФ. Це давало змогу триматися і платити зараз, але, нажаль, погіршувало прогнози на майбутнє. Насправді його, того майбутнього тепер взагалі нема. Уряд так і не отримав останній транш кредиту МВФ. Здається вже і не отримає ніколи. Я не хочу наводити тут цифр, але тільки зазначу, що десь так зо 2 млрд. долларів, наша країна повинна повернути МВФ у лютому цього року. Тобто не отримати ще грошей, а повернути. Є інформація, що той платіж начебто відстрочено, але платити все одно треба. Звідки вони ті гроші візмуться? Трохи грошей ще є у НБУ. Є незначні надходженя від експорту. Цього дуже мало. Що далі? Росії за газ платити треба. Доречі, у разі відмови від споживання теж треба платити. Що чекає країну? Дефолт? Він майже невідворотній. Що далі? Нажаль із-за політиканства нашого президента і інших, тих що при владі, Україна своєчасно не приєдналася до єдиного економічного простору РФ+Казахстан+Білорусь. То булоб спасіння. Пізно. Якщо раніш треба було тільки сказати "Так" і бути рівним серед інших, то тепер треба стукати у зачинені двері і проситися. Що чекати нам мешканцям країни Україна? Я роблю такий прогноз: держава буде себе рятувати. Яким чином? Звісно за рахунок народу. Де державі взяти внутрішні гроші і необхідну валюту, щоб протриматися ще якийсь час? Валюту - у населення. Вона там є. Просто відібрати вряд чи вийде, тож держава почне її скуповувати. За який кошт? За гривню. А де та гривня візьмиться? Надрукується. Так якщо держава почне друкувати гривню та скуповувати валюту, то ціна на ту валюту піде вгору. Де держава візьме гроші, щоб купити валюту, що подорожчає? Надрукує ще більше гривні. А ще гроші будуть необхідні щоб платити зарплату бюджетникам і пенсії пенсіонерам, утримувати армію (якщо те, що від неї лишилось ще можна називати армією), міліцію, суди тощо. Тож, держава теж буде друкувати гривню. А отже у найближчому (дуже близькому) майбутньому нас чекає девальвація гривні і велика інфляція, а може і гіперінфляція. Чи варто свої заощадження переводити, наприклад, у доллар USА? Думаю, що на певний час варто. Варто, попри те, що доллар сам може обвалитися, зважаючи на те, що з економікою USA теж великі негаразди. USA від кризи 2008 р. врятувалося експортувавши у 2009 р. свою кризу зовні, але тепер на USA насувається нова хвиля кризи вже ззовні. Гривня девальвує значно раніше ніж почне падати доллар (звісно якщо ніхто чи ні що не поможе доллару впасти). І навіть на фоні падіння доллару, гривня падатиме ще швидше. Стан євро теж хиткий, але... Не буду вас втомлювати, тільки скажу, що вважаю, що світова криза набере своєї могутності за моїми підрахункам так десь у році 2014. Вряд чи існуватиме Україна, як незалежна держава до того часу. А отже нам варто підготуватися до негараздів, що чекають нас у більш близькому майбутньому, тобто вже через кілька тижнів чи місяців. Дай боже, щоб мої прогнози не справдилися.

Ой шановний, ромстеп, Ви не праві. Ви вважаєте, що зараз Україна абсолютно незалежна держава? Як геніально колись сформулював вождь світового пролетаріату: "Политика - есть концентрированное выражение экономики" (рос.). Яка у нас економіка, така і політика державної влади. Тобто, що перше ледь-ледь, що друге - політиканство, що у внутрішньому, що у зовнішньому напрямках. Наприклад, росія і МВФ безсоромно втручаються у внутрішні справи України. Щодо МВФ, пам`ятаєте, зовсім свіженьке - вимагання не підвищувати зарплати і пенсії. Але, якщо росія є держава з величезним економічним та віськовим потенціалом, то МВФ - це приватна конторка. Далі з посиленням економічного колапсу незалежність України зійде на нівець. Та й бути незалежним де-юре, зовсім не значить бути таким де-факто.

Останнє редагування:
Ой шановний, ромстеп, Ви не праві. Ви вважаєте, що зараз Україна абсолютно незалежна держава? Як геніально колись сформулював вождь світового пролетаріату: "Политика - есть концентрированное выражение экономики" (рос.). Яка у нас економіка, така і політика державної влади. Тобто, що перше ледь-ледь, що друге - політиканство, що у внутрішньому, що у зовнішньому напрямках. Наприклад, росія і МВФ безсоромно втручаються у внутрішні справи України. Щодо МВФ, пам`ятаєте, зовсім свіженьке - вимагання не підвищувати зарплати і пенсії. Але, якщо росія є держава з величезним економічним та віськовим потенціалом, то МВФ - це приватна конторка. Далі з посиленням економічного колапсу незалежність України зійде на нівець. Та й бути незалежним де-юре, зовсім не значить бути таким де-факто.
Дуже довго можна відповідати на цю тему. Раджу почитати книжку "Історія українського невігластва", уривок з якої я попередньо надрукував. Адреса книги - Донецький форум Хата.
Почитаєте, потім можемо й подискутувати.

Ромстеп, я зрозумів, - Ви автор того твору. У намаганні його отримати, я знахожу тільки частки. Будь ласка, якщо є він у Internet повністю дайте адресу для закачки. А якщо ні, то чи не моглиб Ви скинути його на мій е-mail?

Назад
Зверху Знизу