Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Борис

• Автор теми Автор теми mama monkey
  • Дата створення Дата створення
Донька мовчить, влізла в уроки, сказала ти не поясниш як папа. Плачу,. Я ж не винна шо так сталось.

Я незнаю, що робити. Бажання піти втопитись. Я боюсь, шо не впораємось без нього. Дочка злиться, а мені шо робити?

Я обіщала не чипати його телефон, зарядила, сиджу тихенько пишу.

Він писав за Сергія, що той навіть мишей годував. Розжився він прицілом, всунув не той стороной , ми ржали два дні,. Питали коли ворог далі, не так сирашно. Це він спас халепу, годував польову мишу, та їжа.

Я незнаю, що робити. Бажання піти втопитись. Я боюсь, шо не впораємось без нього. Дочка злиться, а мені шо робити?
Жити. Дихати. Пiдiймати доню, бо вона втратила батька, зараз едина ii опора - це ви. Життя не зупинилося. I ваше, i доньки.

Жити. Дихати. Пiдiймати доню, бо вона втратила батька, зараз едина ii опора - це ви. Життя не зупинилося. I ваше, i доньки.
Я не хочу нічого, я втратила світ, я знаю що маю мовчати та ковтати, та жити і терпіти заради доньки. Але немає сил, як він нас гуртував.

Ми живемо у мого брата, її тут нянчать, катають, не вже шкода тільки себе.

Я не хочу нічого, я втратила світ, я знаю що маю мовчати та ковтати, та жити і терпіти заради доньки. Але немає сил, як він нас гуртував.
Може, треба собi якось допомогти? Щось заспокiйливе, щоб зняти напругу з душi? Щоб не було такоi болi...

Ми живемо у мого брата, її тут нянчать, катають, не вже шкода тільки себе.
Олю, щоб не впасти у дiпрессiю...Моя племiнниця звернулася в схожому станi до лiкаря, до спецiалiста. Зараз щось приймае, це тимчасово, але почала iсти потроху, спати вночi i не плаче. В неi не було такой бiди, як у вас, але вiйна пройшлася i по неi. Не завжди можна самой впоратися.
Якщо я написала щось невдале, не ображайтеся, будь ласка...

Може, треба собi якось допомогти? Щось заспокiйливе, щоб зняти напругу з душi? Щоб не було такоi болi...
Ірина, заспокюють, в тому числі фармологічно, але донька злиться. Я в чому винна? Вони винить мене. Хоча папа з нею розмовляв.

Ірина, заспокюють, в тому числі фармологічно, але донька злиться. Я в чому винна? Вони винить мене. Хоча папа з нею розмовляв.
Для неї це також втрата... важка... і вона не хоче і не може залишатися з цим болем наодинці...
Вона не винить вас за Бориса. Можливо їй дуже страшно і болісно втратити ше й вас... вона бачить ваш стан, но не розуміє як допомогти... а страх переходить в агресію...

Можливо, можливо нам потрібен час

Треба відволікатись від думок. Займіться чим небуть, наприклад, вчіть якусь нову мову, або розширюйте, яку знаєте. Ось цей сайт мене затягує - по новій вивчаю англійську. Поринаю і забуваюсь.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сил Вам и терпения. Я бі посоветовал сходить к нормальному батюшке в церковь. Но только если посоветуют хорошего. Я когда у жені мать умерла пересекался с таким, біл под впечатлением, лучше любого психолога. Очень правильніе слова нашел...

Назад
Зверху Знизу