4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
И не спорьте со мной!

dd8f38ebb36c2c5488b.webp

ножИк, красный цветок и голова без кожи - это в смысле обрезание?

:попкорн:

Це жахіття якесь, а не герб. Цікаво, чим їх минулий варіант гербу з козаком та левом не влаштував? Ну дійсно, там же все непогано було - лев ліворуч символізував Західну Україну, козак праворуч - Наддніпрянщину.

От навіщо на гербі світської держави у 21 сторіччі розмістили архангела? Якщо вже мова зайшла про релігійні символи, то до корінних жителів України ще відносяться і кримські татари, тобто, мусульмани. Про козака нагорі я взагалі мовчу - автор гербу чесно зізнається, що розмістив його лише тому, що у Конституції є вимога щодо наявності козака на гербі. Це капець, панове, фініта для комедія, повний антирекорд.

На жаль, є всі шанси, що монобільшість у турборежимі проголосує за... це. Тому що для них це "...а какая разніца?" (с). У Радах попередніх скликань хоча б була якась дискусія, аналіз.

Але чому я дивуюся? Треба вже звикнути до того, що одна новина "краща" за іншу.
bc5651e7819cbfface283f1cbbde2d1c.jpg

Оголошено переможця конкурсу ескізів на великий герб України

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у Facebook.

47ad4954427b17ced7004c8a.webp

Что-то народ не оценил :D

c99668c47dab3bf1929f.webp

47efc101f1b042abd12.webp

26ddc3c75ce0c697.webp

Имхо,. Думаю прав чувак который написал про то,что архангел должен быть сверху . А так вроде ничего.

Фламберг в руке архангела хорош.
Ето видимо символизирует что защитник не просто будет убивать врагов страны, а наносить им рваные раны чтоб они умирали в жутких мучениях.

Крест нехорош, ён сразу отпугнет баптистов евангелистов мусульман и прочих буддистов Украины.
С другой стороны хотя козаки никогда и не носили крест такой формы, но зато он полностью повторяет знак Ордена Железного Креста.(враги намек поймут).
Вообщем крест хорош и уместен на бронежилете архангела.

Жаль что архангел всего один, не помешал бы хотя бы взвод святого воинства православного, ведь в цивилизованный мир вектор держим, без віри туда никак.:україна:

Думаю прав чувак который написал про то,что архангел должен быть сверху
На козаке? Нужно еще обсудить если архангел с козаком будут в миссионерской позе, это покажет стремление украины к традициям.

что символизирует лев?, что символизирует ангел? что за ягоды под гербом?
понятен только казак и малый герб.

Лев- это герб города Львов

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

Взял герб большой Львова, перевернул его, вместо древнерусского воина поставил архангела

Назад
Зверху Знизу