4000 грн на місяць

Блэкаут: лайфхаки

• Автор теми Автор теми vottak
  • Дата створення Дата створення
я тоже сухпая накупил кучу

и есть еще коешо от военных пайков :збентежений:

и гуманитарные консервы
та я не покупал, жене на работе еще до войны выдали... с тех пор и лежит, на случай ядерной зимы

да наверное так, похожий вкус и запах...

ксттаи еще можно просто сухарей насушить с темже кубиком бульена если шо заварить
уже три пакета насушил.. надо проверить, не завелась ли там моль :D :D кстати, брикетом мивины можно развести костер...

Наготував 10 літрів Вишнівки градусів 25+
купив паперових книг, Оруелл, Муракамі, Маркес, Пратчетт
коли зникне світло загорнувшись в ковдру буду пити вишнівку з горла і читати книги, а вночі спати

вопрос по канализации
долго ли говно по трубам будет плыть самотеком без работы насосов

с водой как то решится вопрос , бурят скважины

У нас коли нема світла, то і пічка не працює, бо не газова, а електро. Ну і заодно, зникає гаряча вода, тому що в підвалі, одна штука яка відповідає за це, працює від електроенергії, холодна теж гірше, сильно падає тиск, бо насос в підвалі, теж від електрики працює, опалення зникає також. Тому, коли у нас нема світла, нема нічого. Мама купує консерви різні. Нещодавно в атб взяла дві банки паштету, і одну банку кільки в томаті. Якщо є можливість, встигає, заздалегідь варить картоплю. Купує печиво. Щось таке, що без холодильника може зберігатися. Також, дивимося ціні на повербанк, купуємо і звичаіні батарейки, для ліхтарика. Свічи. Сірники - тут у нас їх гарний запас. Зараз, кожен викручується як може. Правильно, треба о так, ділитися друг з другом досвідом? А взагалі, ми вже думаємо, може якось більш серйозно підготуватися. Навіть дізналися, де найближчий «Пункт незламності», щоб зігрітися, та телефон зарядити. Ну а що робити, треба якось готуватися. Бо невідомо, що буде взимку.

Останнє редагування:
я все хочу купить вакуматор...
Только после упаковки в вакууматор промораживайте ночь. Если моль отложит яйца на продукт до упаковывания, то будет сюрприз в пакете.

вопрос по канализации
долго ли говно по трубам будет плыть самотеком без работгорводоконал расщедрился на

вопрос по канализации
долго ли говно по трубам будет плыть самотеком без работы насосов
Горводоканал расщедрился на генераторы для насосов. Инфа сотка.

"Лайф фак" один, он же самый важный - распиздячить орков...как можно быстрее, и чтоб у них за поребриком был тотальный пиздецаут...Ибо все остальное - суетная херня, особенно в морозные холода без света и в условиях постоянно нависшей угрозы прилёта на голову очередной блядины...Поэтому лучшим лайфаком для всех будет победная сила ЗСУ...

У нас коли нема світла, то і пічка не працює, бо не газова, а електро. Ну і заодно, зникає гаряча вода, тому що в підвалі, одна штука яка відповідає за це, працює від електроенергії, холодна теж гірше, сильно падає тиск, бо насос в підвалі, теж від електрики працює, опалення зникає також. Тому, коли у нас нема світла, нема нічого. Мама купує консерви різні. Нещодавно в атб взяла дві банки паштету, і одну банку кільки в томаті. Якщо є можливість, встигає, заздалегідь варить картоплю. Купує печиво. Щось таке, що без холодильника може зберігатися. Також, дивимося ціні на повербанк, купуємо і звичаіні батарейки, для ліхтарика. Свічи. Сірники - тут у нас їх гарний запас. Зараз, кожен викручується як може. Правильно, треба о так, ділитися друг з другом досвідом? А взагалі, ми вже думаємо, може якось більш серйозно підготуватися. Навіть дізналися, де найближчий «Пункт незалежності», щоб зігрітися, та телефон зарядити. Ну а що робити, треба якось готуватися. Бо невідомо, що буде взимку.
Шо за печка , мощность сколько потребуется?

Хороший вопрос!
Вот у Черкассах (270 т. населения) канашку запитали генераторами. Ибо это очень важно!

Я сам особо не шарю в системе работы городской канашки, но для работы очистных систем Харькова это какой генератор надо ? с Титаника не меньше.

Шо за печка , мощность сколько потребуется?
Пічка, я мав на увазі звичайна електроплита, побутова. Потужність, фіг знає яка. Я не розбираюся в цьому. У нас будинок не газіфікований. 12-поверхівка, з електроплитами. Газу нема. Тому і пічка, тобто плита, електро.

Ціни на павербанки ростуть з кожним днем, купуй зараз, якщо зібрався.
Я б не сказав, що ціни прямо такі вже високі. Бачив на сайті Алло, повербанк на 5000, всього за 500 гривень. Як на мене, це не дорого. Враховуючи, його потужність. У мене телефон, на 2000, тому повербанка на 5000 повинно вистачити більш ніж на два повних заряди. Але, то на сайті. В магазині ще не дивився. Взагалі, кажуть повербанки краще не купувати найдешевші. Краще, якщо вже зібралися, то гарний. Бо дешевка, і вибухнути може, і пожежу спровокувати. На цьому, кажуть краще не економити.

Назад
Зверху Знизу