Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Блэкаут: лайфхаки

• Автор теми Автор теми vottak
  • Дата створення Дата створення
я тоже сухпая накупил кучу

и есть еще коешо от военных пайков :збентежений:

и гуманитарные консервы
та я не покупал, жене на работе еще до войны выдали... с тех пор и лежит, на случай ядерной зимы

да наверное так, похожий вкус и запах...

ксттаи еще можно просто сухарей насушить с темже кубиком бульена если шо заварить
уже три пакета насушил.. надо проверить, не завелась ли там моль :D :D кстати, брикетом мивины можно развести костер...

Наготував 10 літрів Вишнівки градусів 25+
купив паперових книг, Оруелл, Муракамі, Маркес, Пратчетт
коли зникне світло загорнувшись в ковдру буду пити вишнівку з горла і читати книги, а вночі спати

вопрос по канализации
долго ли ****о по трубам будет плыть самотеком без работы насосов

с водой как то решится вопрос , бурят скважины

У нас коли нема світла, то і пічка не працює, бо не газова, а електро. Ну і заодно, зникає гаряча вода, тому що в підвалі, одна штука яка відповідає за це, працює від електроенергії, холодна теж гірше, сильно падає тиск, бо насос в підвалі, теж від електрики працює, опалення зникає також. Тому, коли у нас нема світла, нема нічого. Мама купує консерви різні. Нещодавно в атб взяла дві банки паштету, і одну банку кільки в томаті. Якщо є можливість, встигає, заздалегідь варить картоплю. Купує печиво. Щось таке, що без холодильника може зберігатися. Також, дивимося ціні на повербанк, купуємо і звичаіні батарейки, для ліхтарика. Свічи. Сірники - тут у нас їх гарний запас. Зараз, кожен викручується як може. Правильно, треба о так, ділитися друг з другом досвідом? А взагалі, ми вже думаємо, може якось більш серйозно підготуватися. Навіть дізналися, де найближчий «Пункт незламності», щоб зігрітися, та телефон зарядити. Ну а що робити, треба якось готуватися. Бо невідомо, що буде взимку.

Останнє редагування:
я все хочу купить вакуматор...
Только после упаковки в вакууматор промораживайте ночь. Если моль отложит яйца на продукт до упаковывания, то будет сюрприз в пакете.

вопрос по канализации
долго ли ****о по трубам будет плыть самотеком без работгорводоконал расщедрился на

вопрос по канализации
долго ли ****о по трубам будет плыть самотеком без работы насосов
Горводоканал расщедрился на генераторы для насосов. Инфа сотка.

"Лайф фак" один, он же самый важный - распиздячить орков...как можно быстрее, и чтоб у них за поребриком был тотальный ****ецаут...Ибо все остальное - суетная херня, особенно в морозные холода без света и в условиях постоянно нависшей угрозы прилёта на голову очередной ***дины...Поэтому лучшим лайфаком для всех будет победная сила ЗСУ...

У нас коли нема світла, то і пічка не працює, бо не газова, а електро. Ну і заодно, зникає гаряча вода, тому що в підвалі, одна штука яка відповідає за це, працює від електроенергії, холодна теж гірше, сильно падає тиск, бо насос в підвалі, теж від електрики працює, опалення зникає також. Тому, коли у нас нема світла, нема нічого. Мама купує консерви різні. Нещодавно в атб взяла дві банки паштету, і одну банку кільки в томаті. Якщо є можливість, встигає, заздалегідь варить картоплю. Купує печиво. Щось таке, що без холодильника може зберігатися. Також, дивимося ціні на повербанк, купуємо і звичаіні батарейки, для ліхтарика. Свічи. Сірники - тут у нас їх гарний запас. Зараз, кожен викручується як може. Правильно, треба о так, ділитися друг з другом досвідом? А взагалі, ми вже думаємо, може якось більш серйозно підготуватися. Навіть дізналися, де найближчий «Пункт незалежності», щоб зігрітися, та телефон зарядити. Ну а що робити, треба якось готуватися. Бо невідомо, що буде взимку.
Шо за печка , мощность сколько потребуется?

Хороший вопрос!
Вот у Черкассах (270 т. населения) канашку запитали генераторами. Ибо это очень важно!

Я сам особо не шарю в системе работы городской канашки, но для работы очистных систем Харькова это какой генератор надо ? с Титаника не меньше.

Шо за печка , мощность сколько потребуется?
Пічка, я мав на увазі звичайна електроплита, побутова. Потужність, фіг знає яка. Я не розбираюся в цьому. У нас будинок не газіфікований. 12-поверхівка, з електроплитами. Газу нема. Тому і пічка, тобто плита, електро.

Ціни на павербанки ростуть з кожним днем, купуй зараз, якщо зібрався.
Я б не сказав, що ціни прямо такі вже високі. Бачив на сайті Алло, повербанк на 5000, всього за 500 гривень. Як на мене, це не дорого. Враховуючи, його потужність. У мене телефон, на 2000, тому повербанка на 5000 повинно вистачити більш ніж на два повних заряди. Але, то на сайті. В магазині ще не дивився. Взагалі, кажуть повербанки краще не купувати найдешевші. Краще, якщо вже зібралися, то гарний. Бо дешевка, і вибухнути може, і пожежу спровокувати. На цьому, кажуть краще не економити.

Назад
Зверху Знизу