На первое обращение пришел ответ, где расписаны все затраты.
Направлено повторное обращение.
Звернення (повторне)
Дякую вам за надану у відповіді (лист С-166/02- 19 вiд 25.09.2017 ) на моє звернення вiд 08.09.2017, інформацію про зібрані грошові кошти на ремонт дороги до села Феськи. На підставі Вашої відповіді на мій запит можна зробити висновок, що грошові кошти дійсно були зібрані і витрачені на ямковий ремонт. Однак якість дорожнього покриття на цій ділянці дорозі ставить під сумнів ефективність витрачених коштів, а так само професіоналізм і порядність підрядників.
З цієї причини я направляю вам повторне звернення в якому залишається відкритим ще ряд питань:
1. Який державний орган відповідальний за контроль якості дорожнього покриття на ділянці дороги Харків-Феськи?
2. Коли і яким органом в останній раз проводилася експертна оцінка якості дорожнього покриття цієї ділянки?
3. Чи проводилася державними органами ревізія і оцінка якості проделанного в 2015 році ремонту, а також ефективності і цільового призначення витрачених коштів, які були зібрані у громадськості та спонсорів?
4. Якщо проводилася оцінка, то які висновки були зроблені і яким чином зворотний зв'язок був доведений до громадськості?
і найголовніше
5. Коли і якою організацією буде проведено повноцінний ремонт цієї ділянки дороги?
Прошу врахувати важливість останнього питання в контексті децентралізації бюджетів і перерозподілу коштів на місця. Наочним прикладом якісного поліпшення ситуації з дорогами явлется ситуація в місті Харків, де дійсно видно результати бюджетної реформи. Чому Золочівський район, залишився за рамками процесу поліпшення?
Прошу вас розібратися в ситуації, що склалася і надати допомогу сільській громаді.
Пришел еще более интересный ответ.
Соберусь с мыслями напишу еще. Если есть идеи или рекомендации - пишите сюда.