Збір на FPV для «Птахів Мадяра»
  • Автор теми Автор теми artem250
  • Дата створення Дата створення
Бля, какалаш стріляє дуже чітко. І оптика у нього норм.
В наушниках до речі лупаше ще краще, я грав з колонками вчора. А це згадав, що є вуха непогані.

Графон рівня бф5, 25 роком тут не пахне і близько(засторіле освітлення та тіні), але мені сдається це хід конем, щоб воно гралося офігенно на старих компах та продати дофіга цього бф6.
Або ж бета порізана по графону. Через 2 місяці побачимо......

При прямому порівнянні 2042, тобто попередньої гри, з BF6 різниця дуже відчутна. Текстури, освітлення, ефекти. Конкретно 2042 це якісь треш. На ютубі повно відосів. На наступні вихідні зроблю скріни.

І не дай боже, Дайси перейдуть на UE5, це буде красиво та пиздецьки нестабільно.

роки йдуть, а скілл на місці
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Крутяк !!!
Не в обиду .Будет 50 глянешь на скил )
. У меня 1.8 думал хуже будет
Лично мое мнение 25 -35 лет как бы лучшее время для скила.

Останнє редагування:
Вобще конечно больше всего понравился захват большой
Все остальное госпада это уже код а не батла.
Снайперка стреляет тупо прямо как в колде . Дробаши подствооы вобщем максимально все приблиденое к коду
Но это как бы все хуйня. Самое главное нет возможности играть со знакомыми на одном сервере я имею виду если у них полный отряд
Вобщем не дуже мэни сподобалось

Еще допишу именно в этой батле имеет смысл кто в отряде. Раньше можно было в одиночку похер скем играть. Но возможно просто дело в возрасте . С каждым годом все ближе к ракобразным становлюсь

теж на місці, як звичайно получив по шапці та й всьо
Не парься по этому поводу всем пофиг. Главное чтоб поолчал удовольствие от игры !

Останнє редагування:
Вобще конечно больше всего понравился захват большой
Все остальное госпада это уже код а не батла.
Снайперка стреляет тупо прямо как в колде . Дробаши подствооы вобщем максимально все приблиденое к коду
Но это как бы все хуйня. Самое главное нет возможности играть со знакомыми на одном сервере я имею виду если у них полный отряд
Вобщем не дуже мэни сподобалось
Я думаю, що це бетка, яка промацує роботу продукту, настрій аудиторії та все інше. З виходом виправлять
Дробовики жирні вийшли, мене з нього не один раз поклали. Кулемети теж по прямій стріляють і розкид майже відсутній.

Захват мені теж зайшов, але я більше люблю близькі відстані, типу Close Quarters BF3. Там звісно все настільки динамічно, що лишній раз кліпнув очима і все

Не парься по этому поводу всем пофиг. Главное чтоб поолчал удовольствие от игры !
Взагалі не парюсь, тому й так виходить. Я помітив, що відбиваюсь від стада, сам собі десь йду на точку, а там компашка зустрічає)) маю по ходу суїцидальні схильності

Останнє редагування:
Я згадав, що є BF4 після цієї бетки. Тепер на ультра налаштуваннях в 1080Р під 200 фпс :D, а пам'ятаю колись було 40 на низьких в 940Р

Останнє редагування:
a5a6bd001d50eac3965c863482d65b50.jpg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу