Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Battlefield 6

• Автор теми Автор теми artem250
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 15992
1754037431-1479.jpg

Шутер офіційно вийде 10 жовтня. Що стосується бети, то івент відбудеться в середині серпня.

Наразі доступне передзамовлення.

Що обіцяють?
Генеральний директор Electronic Arts Ендрю Вілсон заявив, що компанія "вкладається на повну" в
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
і що це "не просто продукт", а початок нової платформи.
Вілсон відповів, що цього разу компанія розглядає Battlefield 6 не як окремий продукт, а як старт нової платформи Battlefield - з подробицями, які буде розкрито пізніше на тижні.
"Ви, безумовно, дізнаєтеся набагато більше вже за кілька днів. Ми інвестували в цю Battlefield більше, ніж у будь-яку попередню частину. Через два дні стане зрозуміло, якими були масштаби наших вкладень за останні чотири роки - у проєкті беруть участь чотири студії", - підкреслив він.

У стартовій версії Battlefield 6 буде дев'ять карт, і вони охоплять локації від Брукліна до Єгипту. Також повернеться культова операція "Вогняний шторм" з Battlefield 3.
Що стосується режимів, то на геймерів чекають знайомі штурм, захоплення, командний бій, а також ескалація і король гори.
На додаток до основної платної гри Battlefield 6 отримає безкоштовний режим "королівської битви" за аналогією з Warzone. Також розробники підтвердили, що Battlefield 6 повернеться до традиційної для серії системи ігрових класів.

Що по залізу?

1754039217-3405.png

Ну ось і дожили до нової Батли. Враховуючи ставлення до попередньої частини на початку, то важко буде довіритися якомусь там директору та його словам про неймовірний продукт.
В Батлу 2042 набігав годин 80 мабуть на ПК та ПС5 разом.
Трейлер динамічний, типу дуже весело воювати під музичку Бізкітів. Дарст і Ко зашкварилися добре з кацапами.

Відкрита бетка 9-10.08 та 14-17.08
Мене не влаштовує UEFI Secure boot.
Стосовно вимог до заліза, то по нинішнім запросам на ігри UE5, ця виглядає дружньо.
Цікаво, що навіть частоту та кількість каналів ОЗУ вказали.

Останнє редагування:
В гру повернуть глобальну кампанію.

По трейлеру видно, що використали фільтри з 3ї Батли.

Останнє редагування:
особо не жду ! если будет королевская битва поиграю !

В Steam можна вже завантажити Open beta. Запускається, саме час підготуватися, увімкнути Secure boot і всю ту шляпу

Вкладення

•  екрана (1).webp
    екрана (1).webp
    222.7 КБ · Перегляди: 6
Останнє редагування:
Це все добре, а сторони в грі оголошені? Я поки що не можу зрозуміти хто проти кого

Шо я вам кажу, катаю в закриту бету, це воно..... як 3-4,

А на языке агресора вобще не будет даже при реализе ?

Якщо я правильно порахував, то відкрита бетка почнеться з 11 години за Києвом.

Сторони PAX Armata та НАТО

Норм игруля. красивая графа звук и тд. на 3060 и старый проц i7 8700 на высоких Full HD в райне 60 фпс держится
плохо то что нет менюшки настроек на русском языке для меня это проблема. я тупо не понимаю что де клацать)
в целом шото новое но быстро надоест. как по мне режим королевская битва то что цепляет меня. но я без понятия будет ли здесь этот режим.
В целом весьма не плохая игра вышла

Сервери повні, пише 140000 місце моє, але швидко рухається черга :D

Ну шо можна сказати, гра бімба! Дуже нагадує третю частину.
Осада Єгипту це той самий Восточньій базар та Удар по Карканду, Таджикістан теж вогонь.
Ці дві карти супер. Поки що все супер.

Але не відчувається глобальності, тобто світової війни, це все теж саме локальне місиво, як антитерористична операція в якомусь селі.

R5 5500 + RX5700 XT на ультра 60-80 кадриків
Грати більше ніж комфортно

Останнє редагування:
I7-8700 . 3060 12 gb по фпс смотря какой режим если немного людей то и у меня около 60 -70 фпс на ультрах в зависимости там дым и прочья шняга. этот скрин на рекомендуемых настройках примерно 90 фпс в таком режиме
если с техникой и куча людей на большой карте то на ультрах это в среднем 60 фпс на рекомндуемых в среднем 80 фпс

10.png

Останнє редагування:
не знаю как будет на реализе если играть со стима то ориджин игра не запускает !

вобще конечно все хорошо норм игра но как и все современые игры нет возможности выбрать карту на которой хочется поиграть .
такое иди хавай то что дали)
как было в батле 3 наверное уже такого не когда не будет я имею виду бателлог и это печально

Вкладення

•  3.webp
    3.webp
    164.7 КБ · Перегляди: 6
Гра добре йде і на ПС5, текстурки простіші, але все стабільно. Зловив правда глюк.
Грати з геймпада це біль, смертей виходить в рази три більше, ніж на ПК клавомишкою, але дуалсенс створює атмосферу своїми вайбами :D

Останнє редагування:
вобще конечно все хорошо норм игра но как и все современые игры нет возможности выбрать карту на которой хочется поиграть .
такое иди хавай то что дали)
как было в батле 3 наверное уже такого не когда не будет я имею виду бателлог и это печально
Мля, Батллог. Таке ж можна зробити всередині гри.

Трохи набрехав раніше.
Захват я тепер люблю, карти поки що здаються ідеальні.
На ультрах не тягне велику карту, тільки автоматичні налаштування.

Гібралтар мені нагадав Перепаву через Сену. А в Єгипетській карті включено по ходу все - Тегеранське шосе, Східний базар та Удар по Карканду

graf_kotir.png

Відкрита бета Battlefield 6 показала вражаючі результати в Steam. За даними
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, піковий онлайн склав понад 520 тисяч осіб.

немного раздуплился в игре калаш прокачал теперь супер.
техника слабовата но в современной войне она такая и есть
отличная игра будем брать !

Назад
Зверху Знизу