простоРом
П
О да, аэропорт Дубая затопило *****, погода была ****ец![]()
фоточки есть?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
О да, аэропорт Дубая затопило *****, погода была ****ец![]()
фоточки есть?
внезапно стало нужно съездить в Москву.
Начал искать, как же.
Получается билет Белгоро-Москва на самолёт стоит примерно также как и купе в поезде.
И вот не понятно, толи они ахеренно задрали цены на ЖД, толи опустили на авиа.
И с какого перепугу?
ЗЫ: поездом или самолётом из Хрк вообще дорого что ппц, если через белавиа или южд.
Турецький перевізник влаштував розпродаж квитків одразу з 6 міст України. Мінімальні ціни стартують від 109 доларів в один бік. Більше про напрямки за зниженою ціною – читайте далі.
З Харкова до Стамбула можна долетіти за 109 доларів в один бік, а зі Львова – від 115 доларів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Скайап - отлично, слетал ими в Шарджу. Хорошие самолеты и экипажи.
застал потоп?
100 грн/мин. В Украине теперь можно пользоваться мобильной связью в самолетах
Стоимость роуминга при авиаперелетах для пользователей lifecell:
Все исходящие и входящие звонки – 100 грн./мин;
SMS – 25 грн.;
Интернет – 200 грн./МБ.
Жлобы ****ые. Я еще в 2014 летал по Европе Norvegian - они тогда еще из Киева тоже летали, так интернет был бесплатно даже на двухчасовом рейсе.
а вот такой вопрос, чем закончилось с Эрнестом?
у моих родителей билеты на сентябрь, никуда дозвониться не могут, спрашивают что делать а я как-то не следил, не знаю.
что посоветуете?
а вот такой вопрос, чем закончилось с Эрнестом?
у моих родителей билеты на сентябрь, никуда дозвониться не могут, спрашивают что делать а я как-то не следил, не знаю.
что посоветуете?
забрунькали уже, обратно из будапешта рэйном, стыковка по приятней и чуть дешевле чем визом в харьковУгорський лоукостер Wizz Air розпочне польоти з Харкова та Львова в Будапешт на два місяці раніше ніж планувалось. Так перший рейс зі Львова в угорську столицю стартує уже з 29 березня, з Харкова з 30 березня! Нагадаємо, що раніше Віззейр планував запустити рейси в Угорщину з червня.
З нагоди запуску рейсів лоукостер пропонує неймовірні ціни на квитки зі Львова та Харкова в Будапешт – від 429 гривень в один бік, а для учасників Wizz Discount Club – від 289 грн!
Нагадаємо, що раніше про раніший початок виконання аналогічних рейсів з Харкова в Будапешт оголосив Ryanair та вже почав літати за маршрутом з 17 січня! Рейси ірландського лоукостера зі Львова в Будапешт стартують з 29 березня!