Статус: Офлайн
Повідом.: 987
Повідом.: 987
Саме так, це також в певній мірі "призупинило" купівлю Вольта. Там хіба що можна було брати якийсь невеликий боковий удар в двері. В передок -"боже упаси". І надалі "моніторю" вольтовий "форум" на дром.ру. У людей вистарчає мілких проблем з битими Вольтами. При тому що я " не дружу" з електрикою в принципі, для мене б було надзвичайно тяжко "діагностувати" можливі трабли з Вольтом. А сама батарея у вольтів (навіть і першої генерації) дааааалеко не основна проблема як у ліфів. Батареї у них дуже живучі в плані "износа".Основная проблема Вольта - это батарея. Если авто приплыло с мертвой батареей или полумертвой - то нужна другая живая и тянуть ее только со штатов и стоит это как живая батарея на Лиф. Я бы сильно не расстраивался, от того что не купил Вольт. Или просто электричка или дизель/бензин, а всякие гибриды в возрасте еще не факт что лучше. Мы же не знаем что у машины в мозгах, может она в принципе не будет заводится если батарея мертва. Катализатор, ЕГР и Сажевый хоть вырезать и перепрошить можно, а тут еще вопрос, может мозги только менять.
А просто електричка "не катит",деколи я виїзджаю "за місто"(особливо літом).А електричка з великим пробігом до зарядки коштує "ого-го". Дозволити собі два авто в сім'ї я поки що не можу.

і я купляю авто не для того щоб воно "окупилося".
При цьому Мустанг мій "осознаный выбор". Я просто "тащусь" кожний день від того що їзджу на ньому. Навіть коли не треба нікуди іхати (бувають і такі дні, дуууже рідко) мені хочеться піти в гараж, взяти його і просто дати "під хвіст".

) глянути на Мустангові характеристики та відгуки власників(за три роки експлуатації вже якась інфа мала б бути). Опа: вже незалежна задня підвіска, кліренс -140мм(вже добре), вид- БОМБА , їде-