Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Главное побольше кугочкі и каґтошькі..и луковій супъ будет непрґевзойденім..хочу сделать луковый суп
Дорогой у вас лукСеня в бедронке забрал последнюю упаковку лука..🙄
Бедренке пизда?..😱😁
То ти ше ціни на вудку не бачив..
название?Купив в бедронці саме краще червоне вино у своєму житті . Трохи більше 3 доларів .
название?
От чего ?
От того что у нас намного дороже.От чего ?
Дороже, но не намного .От того что у нас намного дороже.
процентов на 30Дороже, но не намного .
Ну на фото там скидки какие то ,как я понялпроцентов на 30![]()
Переглянути вкладення 13209726Ну на фото там скидки какие то ,как я понял
подібну хню розповідають ті, хто ніколи там не був та черпає інфу з помийного тв.В Польше качество отстой. На таком можно загнутся...
Мясо и молочка лучше чем у нас, По поводу цен, так разброс большой цена на мясо одно и тоже может доходить до 8зл на кг, смотря где покупать, Последний раз брали отбивную по 16, сеть магазинов Дино,подібну хню розповідають ті, хто ніколи там не був та черпає інфу з помийного тв.
пречудова якість.
Не хочу тя разочаровывать, но здесь в неділю, працюют только маленькие магазинчики.. и то не до ночи как мы привыкли..Але не сподобався прикол, що вона не 24/7 відчинена)) якщо ти приїздиш на уікенд, то шопінг скоріш за все накриється.
Розбалувані ми в Україні.
Ну до войны примерно сопоставимо было.А сейчас сравнивать бесполезно
Чего блять??????? Если в Польше качество отстой, то в АТБ , волбще, пищевьі отходьі.В Польше качество отстой. На таком можно загнутся...
Ну если ты из продуктов берешь мивину по 79 грошей и Консерву туристычну за 3 злотых, то может ты и прав.Я проживаю в Польщі роки. Крім Лосося та Індика їсти нічого не купляю. Якість жахлива! Їсти, тривалий час просто неможливо. Перший період смакує бо відбулась заміна раціону (відчуття ніби все смачне бо нове ).
P.S
Вдома, в Україні завжди вирощували своє або брали в місцевих домашнє.
Молочна продукція якісніша в Польщі. Факт.