Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вивчицця на курси пєдікюрщиць ?Може Анжела прієхала пошопіцца на родіну? Зуби полічіть.
Правільно. І шоб діплом далИ.Вивчицця на курси пєдікюрщиць ?
Зубі - єто світоє, но луччє потом потєрпєть і єхать єсть ковбасу в Європу.Може Анжела прієхала пошопіцца на родіну? Зуби полічіть.
Аякже.Правільно. І шоб діплом далИ.
Ну от получаєцця шо так?♀️Зубі - єто світоє, но луччє потом потєрпєть і єхать єсть ковбасу в Європу.
Ну попитка потєрпєла фіаско, бо вияснілось шо ота Мясна лавка уже под Своя лінія?♀️ ну тоісь для мнє то є маркер хужості.Не поспішайте дякувати
Я просто невибагливий
Але Добров дійсно гірше
...мабуть краще не шаройобится по атбЗубі - єто світоє, но луччє потом потєрпєть і єхать єсть ковбасу в Європу.
Все з нею добре.Ну попитка потєрпєла фіаско, бо вияснілось шо ота Мясна лавка уже под Своя лінія?♀️ ну тоісь для мнє то є маркер хужості.
Нєнє...они шо под себе сгрібают, оно все портицця(((Все з нею добре.
Я багато чого купляю від цього бренду
То Розумний вибір більш такий, бюджетний
Мені привозили пригощати чимось з Португалії - гидота гидотнаЗубі - єто світоє, но луччє потом потєрпєть і єхать єсть ковбасу в Європу.

затарив морську капусту лінії - такий кайфНу попитка потєрпєла фіаско, бо вияснілось шо ота Мясна лавка уже под Своя лінія?♀️ ну тоісь для мнє то є маркер хужості.
Я беру кукурудзу, крабові палички, молоко - все влаштовуєНєнє...они шо под себе сгрібают, оно все портицця(((
Там наркотіков багато. Прямо на уліце торгують.Мені привозили пригощати чимось з Португалії - гидота гидотна![]()
На жаль, в тій колбасі їх не було. Не колбасилоТам наркотіков багато. Прямо на уліце торгують.
...у мене там давній приятель живе,каже місцеві ніхєра не працюють, сплошна сієстаТам наркотіков багато. Прямо на уліце торгують.
...її нюхати треба було,а не їстиНа жаль, в тій колбасі їх не було. Не колбасило
Або скурИть....її нюхати треба було,а не їсти
...вовоАбо скурИть.
Та чого ви так одразу. Якщо здоров'я ще є, можна пошаройобитися....мабуть краще не шаройобится по атб
Не вгаварюйте даже.затарив морську капусту лінії - такий кайф
Ну она разна бива. От якуто чирозу чи чизору купила - а она так напхана пряностями шо невозможно. Ну ворони якімпотрєскають канєш. Но ето другоє. Тоісь она сїдобна но ооочінь специфіческа?♀️Мені привозили пригощати чимось з Португалії - гидота гидотна![]()