Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Странно, мне когда-то вот такой очень помогал на природе:купил в АТБ аэрозоль OFF от комаров за 150 грн. Оказалось редкая херня. Комары не реагируют на эту байду. Гораздо эффективней гвоздика настоянная на водке
у меня такойСтранно, мне когда-то вот такой очень помогал на природе:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну или комары уже привыкшие)у меня такой
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
наверное подделка
ті, що вирвалися на волю з біолабораторій.Ну или комары уже привыкшие)
Та нашо те Амарето, коли можна з шовковиці та абрикосів зварити компот!Настроения
Якщо шовковиці багато, то гарний перегон з неї виходить...вгощали мене колись років 20 тому, пам'ятаю досі - приємний напій.)))Та нашо те Амарето, коли можна з шовковиці та абрикосів зварити компот!
АТБ таке не робить, бо як звучить "перегон" і як звучить "амаретто". Хоча якщо в Італії продавати Peregonetto, то може схожий ефект буде.гарний перегон
Я пам'ятаю смак досі...АТБ таке не робить, бо як звучить "перегон" і як звучить "амаретто". Хоча якщо в Італії продавати Peregonetto, то може схожий ефект буде.
Не у нас у ямі? На вулиці перейменованого племінника чи то зятя знесеного діда.А я такий прйшов, набрав морозива на 700 грн, вивалив його на касі і тут світло вирубили
А відключення світла було?Не у нас у ямі? На вулиці перейменованого племінника чи то зятя знесеного діда.
Бачила одного такого десь о десятій з ящиком морозива.
Генератора нет в магазине???А я такий прйшов, набрав морозива на 700 грн, вивалив його на касі і тут світло вирубили
Потрібен час, щоб він увімкнувся, потім у них каса не працювала, а тут спека і морозивоГенератора нет в магазине???
Так! Якщо бути поза касами, то це та, що з правого боку біля стіни, а не коло дверей.А відключення світла було?![]()