Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

АТБ сдулся

• Автор теми Автор теми Мафик
  • Дата створення Дата створення
Я люблю томатные соусы Руна. Не знаю, кто выпускает.
Луцк выпускает.
Они когда то продали свою торговую марку Торчин швейцарцам.Потом создали Руну.
А вообще Руна это паста с крахмалом и специями.Ничего хорошего там нет.

Луцк выпускает.
Наверное, полностью натуральной еды сейчас вообще нет. Но в борще эта Руна крахмалом не заваривает бульон.
Я борщ редко варю, но метко. Бульон раза три процеживаю, чтобы прозрачный был. Мутности там ни-ни.

Луцк выпускает.
Бюджетные кутчупы все с крохмалом. Но это не значит что это плохо если его в меру. Я вот сам делаю соус "Сладкий чили". Так там без крохмала не обойтись.
А вообще, купите томатной пасты, разведите её водой, добавте специй и мелкопорезанной кинзы с петрушкой!

Конкуренти надали свої виробничі потужності для бренда "Чумак" з Херсонщини.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Конкуренти надали свої виробничі потужності для бренда "Чумак" з Херсонщини.
Ну Вовчанський м'ясокомбінат випускає свою продукцію на потужностях Богобухівського м'ясокомбінату. А от де виготовляє свою продукцію Бердянський м'ясокомбінат - хз! А вона є у продажу зараз.

Ну Вовчанський м'ясокомбінат випускає свою продукцію на потужностях Богобухівського м'ясокомбінату. А от де виготовляє свою продукцію Бердянський м'ясокомбінат - хз! А вона є у продажу зараз.
Еще Циркуновская продукция есть. В этом самом "Мясе тут", который я упоминала. Очень вкусная. Где производят теперь, не спрашивала.

Бюджетные кутчупы все с крохмалом. Но это не значит что это плохо если его в меру. Я вот сам делаю соус "Сладкий чили". Так там без крохмала не обойтись.
А вообще, купите томатной пасты, разведите её водой, добавте специй и мелкопорезанной кинзы с петрушкой!
Кетчуп. Магазинний.
1. Томатна паста 300 гр.
2. Цукор 125 гр.
3. Оцет 9% 125 гр.
4. Сіль 25 гр.
5 Крохмаль 25 гр.
6. Вода 400 гр.
Крохмаль розкалатати у холодній воді, все змішати разом.
Варити 10 хвилин.
Приправи.
а) До шашлику. Карі 2 гр.
б) Лагідний. Перець чілі мелений 0.5 гр.
в) Чілі. Перець чілі мелений 2 гр.
Можливі інші варіанти приправ.

Кетчуп. Магазинний.
1. Томатна паста 300 гр.
2. Цукор 125 гр.
3. Оцет 9% 125 гр.
4. Сіль 25 гр.
5 Крохмаль 25 гр.
6. Вода 400 гр.
Крохмаль розкалатати у холодній воді, все змішати разом.
Варити 10 хвилин.
Приправи.
а) До шашлику. Карі 2 гр.
б) Лагідний. Перець чілі мелений 0.5 гр.
в) Чілі. Перець чілі мелений 2 гр.
Можливі інші варіанти приправ.
Ну все полезное

В богодухове сейчас и салтовский м'ясокомбінат. Бердянская продукція есть ,где производят надо смотреть на етікетку.

Та не знаю чого крохмалю бояться.
Крохмаль у томатній пасті то скоріще ознака того, шо там вкрали томатну пасту і додали воду.
А крохмаль, щоб зразу видно не було.
Ніякого криміналу, крім крадіжки, тут нема.

Та не знаю чого крохмалю бояться.
Крохмаль у томатній пасті то скоріще ознака того, шо там вкрали томатну пасту і додали воду.
А крохмаль, щоб зразу видно не було.
Ніякого криміналу, крім крадіжки, тут нема.
Не вкрали .Але для того ,щоб той кетчуп,або пасту зварити без крохмалю треба багато енергії та томатів ,та паста дорожче м'яса буде ,тому крохмаль допомога.Я коли дома кетчуп роблю ,то цілий день варю томати і вмкастрюлі з трьох літрової ,літр виходить і той не густий ,а ***коватий .Якщо дальше варити з трьохлітрів 300 грамм мабуть вийде.
Це без крохмалю.

Я коли дома кетчуп роблю ,то цілий день варю томати і вмкастрюлі з трьох літрової ,літр виходить і той не густий ,а ***коватий .Якщо дальше варити з трьохлітрів 300 грамм мабуть вийде.
Це без крохмалю.
Щоб вийшла магазинна концентрація (25%) 1/5.
3/5 = 0.6
Але то в середньому, і дуже сильно від помідорів залежить.
Є такі водянисті сорти, де сама вода.

Економте разом з Нами!
Поставте лайк та напишіть коментар в підтримку каналу!

Это вот моча польская

1701510052590.webp

Колбаса - полная цена 125 за 500 грамм, акционная - 67 с копейками. Или 69 с копейкми.
Это не акционная цена вообще то а ее реальная. Это первый сорт и такая в мясном по 110-120 за кг. Не ну если немного поджарить и бросить в суп то может и норм а так можно есть только если сильно голодный.

а, шо краще було, з пенсією в 8000 к. стояти в черзі за хлібом, кашами, це в мене сусід такий. В неі вистачає на життя, є люди які більше потребують допомоги, а ти зразу- ****, тоді хто ти? Мабуть єблан звичайний

Назад
Зверху Знизу