Статус: Офлайн
Повідом.: 741
Повідом.: 741
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
государствучем это нам грозит?
Все партии одинаковые и не важно как их называют или переименовуютУ них взагалі наполеонівські плани: жопо-блок переймновується на "Партію Развітія і Міра" і можна входити до коаліції разом з Блоком Вальцмана та Фронтом Кроля. Думаю, Самопоміч та Батьківщина невдовзі втечуть з поточної недо-коаліції.
А в партии регионов *****асов не было?
Все партии одинаковые и не важно как их называют или переименовуют
Ща по ТСН сюжетец про ситуацию с Корбаном, говорят Порошенко чистит дорогу Вилкулу на место мера.
И Пинчук говорит что Вилку *****тый парень и он хочет его видеть в мерском кресле.
Корбан соперник Вилкула на выборах?Вальцман пакує Корбана та розчищає дорогу Вілкулу на мера Дніпра
Вальцман перейшов свій Рубікон.
До речі, активи його банка на 67% в валюті. Мабуть, рекорд по всій банківській системі.
Це технологія, яку вам вбили в голову ляльководи. Чим меньше ви думаєте та намагаєтесь розібратися в суті речей, тим краще для них.
Цікаво, а я думав, що фамілія конкурента Вілкула - Філатов.Вальцман пакує Корбана та розчищає дорогу Вілкулу на мера
Корбан соперник Вилкула на выборах?
вопрос когда и чем они закончатся....
да я уже встречал этот яркий заголовок500 сбушников задействовано в оперативных мероприятиях в Днепропетровске.
Вы меня явно не поняли. У нас нет партий. У нас клубы по интересам. Блок Васи Пупкина приходит к власти и все в него вливаются. Какие партии?
Не сажают коррупционеров - зрада, сажают - теж зрада. Люди, Вы уж определитесь.
Встановленням справедливості. Корбан - рейдер та *******, і заслуговує на тюрму як ніхто інший.