Пишите на русском. Я эти каракули плохо понимаю.Дядько(Vuyko) сказав(ла):Все то вам привід потрібен щоб щось довестиНічого ви не довете - бо неспроможні
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пишите на русском. Я эти каракули плохо понимаю.Дядько(Vuyko) сказав(ла):Все то вам привід потрібен щоб щось довестиНічого ви не довете - бо неспроможні
Блин, что за бред. Не надоело повторять "не можете", "не можете". Все мы можем, мы украинский знаем не хуже чем укрнацистские чудики, а иногда и лучше. Проблема не в том, что не можем, а не хотим и имеем полное гражданское право не хотеть.Дядько(Vuyko) сказав(ла):І знову і знову... я поки що не бачу утисків рросійської... Невже вам хтось забороняє писати читати і розмовляти російською? І чому ж ви з себе строїте таких тупаків...котрим важко дві офіційні бумажки на рік написати українською.
Ба та, навіть, регіональною не буде - вже пояснювалось - що дають рішення місцевих рад - А НІЧОГІСІНЬКО!
квитанції на оплату ходлодної води та тепла, наприклад, завжди російською були та багато чого - в якій сфері ви не могли заповнювати папірці російською?
У "Вас" не будет русский язык государственным, только в том случае, если ЗУНР провозгласит независимость и добьется разделения Украины.Дядько(Vuyko) сказав(ла):А прийдетьсяНе буде в нас російської державної
![]()
Дядько(Vuyko) сказав(ла):І знову і знову... я поки що не бачу утисків рросійської... Невже вам хтось забороняє писати читати і розмовляти російською? І чому ж ви з себе строїте таких тупаків...котрим важко дві офіційні бумажки на рік написати українською.
Ба та, навіть, регіональною не буде - вже пояснювалось - що дають рішення місцевих рад - А НІЧОГІСІНЬКО!
квитанції на оплату ходлодної води та тепла, наприклад, завжди російською були та багато чого - в якій сфері ви не могли заповнювати папірці російською?
Не нужно сравнивать несравнимое. Это неразумно.Arty сказав(ла):а если украина развалится? причём так как это было в югославии? тоже слава богу?
вы чё, сатанист чтоль?