Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нас 35... Если пытаться подстроиться под всех, кто в какой день сможет, то так никогда и не соберемся![]()
Привіт Злюченька. Сиджу, чекаю коли зайдеш поздоровкатись)))Всем привет!
29.11.19 п'ятниця о 19:00 "Frau Miller" вул. Ярослава Мудрого 24 (м. Пушкінська).Если есть желание - ведущий выбирает и обьявляет день и время , а там уже ...
То ти мене не знаєш, я можу начудити й на тверезу головуо красивше было б накануне рандома..... ̶н̶а̶п̶о̶и̶т̶ь̶ воодушевить ведущего и отправить колдовать...а то какие чудеса на трезвую голову
Вот так и нужно .29.11.19 п'ятниця о 17:00 "Frau Miller" вул. Ярослава Мудрого 24 (м. Пушкінська).
Выхадной сдэлаю , но не бывать этомуНе прийдете, мені пива більше буде
И, да, кстати, кто на машине и будет ехать туда/назад через Салтовку - 29.11 в Караване и Дафи "черная пятница", пробки будут по Салтовке охрененные
Я залишу номер телефону в темі, будете дзвонити. В Фрау Мюллер гадаю, що взагалі знайти буде не проблема.А как узнать вас, я никого в реале не знаю?
в мене там оговорка по Фрейду))))29.11.19 п'ятниця о 17:00 "Frau Miller"
А как узнать вас, я никого в реале не знаю?
Придумаємо якийсь пароль/відгук
Привіт Злюченька. Сиджу, чекаю коли зайдеш поздоровкатись)))
Ти з нами? Я був би радий вітати одну злюченьку в грі
Як справи?![]()
У мене є підшивка "Огонька" за 51 рік. Товстенна книженція, якось випадково знайшла в шкільній макулатурі.Саме так і буде)))
ти ретельно зваж, час ще є до неділіа теперь думаю, получится ли сыграть
та у нас тут у всіх з фантазією не надто)))и с фантазией не очень
а це вже проблемаи с финансами
Проехаться от Журавлевского моста до перекрестка Героев/Ак.Павлова в "черную пятницу" - это еще хуже, чем в час-пик по ЖилярдиЯ каждый вечер по спуску Жилярди еду . Уже ниче не страшно