Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Анонимные Деды Морозы - 2019/2020

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
Не дуже він задоволений, що його фотографують, але все одно гарний!
У мене теж рудий.
e87bb24dfbdeded83c187c6379b568b1.webp

Если после нескольких страниц тема не скатывается в политику, то она обязательно превращается в кототему.:збентежений::незнаю::)

Максик, чистокровний британ, істота настільки вища за пересічного сапієнса, що навіть просто прибирати його лоток - велика честь. :ги:
Я своєму звичайному рудому коту не знаю як сказати, що то він у нас живе, а ні ми в його хаті :D А тут такий Максик!!:yahoo:

Я своєму звичайному рудому коту не знаю як сказати, що то він у нас живе, а ні ми в його хаті
Нє, насправді це ви в нього живете.
З того моменту, як Володар з'являється в хаті, все: хата, хатнє начиння, вміст шаф і холодильника - все то належить йому. І люди теж. І тримає він вас там лише тому, що Володар милосердний до свої рабів.

Тема новорічна. Не відволікаємось. Котики та ялинки - наше все :нр:

337116b92a3cce82c15.gif

Я говорю, что это не более чем предпраздничные разговоры. По прошествию игры все желания, обещания и хотелки канут в лету с прошедшим годом.Вы в 19 году после игры встречались?
Я думала,сейчас поступит предложение создать свой праздник "Рамдомное камланье"в канун распределения внучат:D И дед морозы еще не "уставшие" и копилочка новогоднего настроения начинает заполняться :клас:

Я думала,сейчас поступит предложение создать свой праздник "Рамдомное камланье"в канун распределения внучат:D И дед морозы еще не "уставшие" и копилочка новогоднего настроения начинает заполняться :клас:

А це, до речі, слушна думка. Якщо збиратись, то до рандому та перших подарунків :D

Пропоную зібратися до першого грудня :нр: Познайомитись, проставитись за секту АДМ :D

Ще й чудова реклама; кожному учаснику АДМ предноворічна вечірка у подарунок :)

Назад
Зверху Знизу