Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
так и остался мой подарочек одиноко плакать в холодном темном складе.....
Сільпо, Велмарт. В Велмарті були.
утром искать буду седня на корпоративился![]()
А, есть ли у нас в штате люди которые занимаются дарением подарков профессионально?
Я имею в виду - которых можно привлечь за деньги. Которые помогут выбрать подарок, научат как правильно упаковать, подобрав цвета упаковочной бумаги по феншую, как не лохонуться и отправить подарок по адресату. Проследит что бы ни кого не забыл...
Мне нужен такой специалист. Грамоты и медали приветствуются.
А, есть ли у нас в штате люди которые занимаются дарением подарков профессионально?
Я имею в виду - которых можно привлечь за деньги. Которые помогут выбрать подарок, научат как правильно упаковать, подобрав цвета упаковочной бумаги по феншую, как не лохонуться и отправить подарок по адресату. Проследит что бы ни кого не забыл...
Мне нужен такой специалист. Грамоты и медали приветствуются.
Запакувати подарунок простіше ніж здається �� друге питання, що моя НП примушує знімати банти та зверху ще в шось.Типу стрейч-плівки☹️
Все не настільки погано, надіслано трохи більше половини подарунків. Але з огляду на те, що стартували на тиждень раніше - якось все повільно.Боюсь, цього року гра в провалі - більше половини подарунків не надіслані, а вже 22 грудня
Боюсь, цього року гра в провалі - більше половини подарунків не надіслані, а вже 22 грудня.Якось минулоого року було жвавіше.
Та ну на хер,взбодримся.
во дела.. а что сейчас бодрит?Та ну на хер,хочется.