Статус: Офлайн
Повідом.: 6415
Повідом.: 6415
Re: *****ам за рулем посвящаю
но снова таки - там ведь разметка нарисована, правда?
Твоя ситуация "у меня было дтп на дороге вообще без разметки" - это вообще щас мимо кассы
Есть прецеденты когда при разборе полетов при дтп меряли рулеткой полосу по разметке и оказывалось шо в нарисованой полосе у нас оказывалось 2 и больше полос?
наприклад чи маю я хоча б знати велосипедиста попереду себе щоб бути з ним в групі?
ми маємо їхати в одну точку призначення чи в різні щоб бути групою?
чи група це динамічна штука типу догнав велосипедиста попереду - і ви вже група.. відстав - вже не група? а яка мінімальна дистанція та кількість велосипедистів об'єднує їх в групу?
а якщо я випереджаю повільного велосипедиста - то ми группа чи ні?
а якщо велосипедист повертає ліворуч з правої сторони смуги (як Лабамут), а я з крайнього положення - то ми вже група чи ні?
тобто чи відомо що ті велосипедистки з фото група чи вони якимось чином наздогнали одна одну (може працюють/живуть деінде поряд) і поки пропускали зустрічку розказували одна одній скільки разів їх сьогодні Лабамути підрізали?
хз. камаз камаза там обгонял при мне. не вылазя за двойную сплошную. значит вероятно 4 фуры там поместятся.Ага, на Веснина, значит, поместится четыре фуры, да?
но снова таки - там ведь разметка нарисована, правда?
ну подожди, ситуация ведь простая: разметка ЕСТЬ. она не стерлась, ее не занесло снегом, ее видно. Зачем в такой ситуации что-то выдумывать? Нарисовано по одной полосе в каждую сторону. ТочкаПрецедентов полно, лично у меня было дтп на дороге вообще без разметки, вот рулеткой и мерили, кто где был, обычная практика, не пойму, что тебя удивляет? А если разметка стёрлась или в снегу, ты как на дороге ориентируешься?
Твоя ситуация "у меня было дтп на дороге вообще без разметки" - это вообще щас мимо кассы
Есть прецеденты когда при разборе полетов при дтп меряли рулеткой полосу по разметке и оказывалось шо в нарисованой полосе у нас оказывалось 2 и больше полос?
і яке ж тлумачення є загальновживаним?Якщо законодавець додатково розтлумачив зміст терміна, значить таке його юридичне наповнення. В іншому випадку, значення є загальновживаним
наприклад чи маю я хоча б знати велосипедиста попереду себе щоб бути з ним в групі?
ми маємо їхати в одну точку призначення чи в різні щоб бути групою?
чи група це динамічна штука типу догнав велосипедиста попереду - і ви вже група.. відстав - вже не група? а яка мінімальна дистанція та кількість велосипедистів об'єднує їх в групу?
а якщо я випереджаю повільного велосипедиста - то ми группа чи ні?
а якщо велосипедист повертає ліворуч з правої сторони смуги (як Лабамут), а я з крайнього положення - то ми вже група чи ні?
тобто чи відомо що ті велосипедистки з фото група чи вони якимось чином наздогнали одна одну (може працюють/живуть деінде поряд) і поки пропускали зустрічку розказували одна одній скільки разів їх сьогодні Лабамути підрізали?
, верни права туда где ты их покупал