Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не угадал.
Попробуй ещё пофантазировать. Люблю людей с фантазией. Задорно иногда выходит.
А это видео-ответ Дмитрию на вопрос "как же я умудряюсь не занимать перекрёсток?".

Ну, в мене є ще варіант, що *****и з Брайтона чомусь вважають себе рівними білим американцям і вважають себе місіонерами, хоча максимум чому вони можуть навчити - це сидіти на велфері або працювати рабойобом. Але ти ж не такий?
А це не ти тут доводив, що не можна стояти на зелене світло або знак, що дозволяє рух?![]()

Я.
Только мы обсуждали конкретную ситуацию.
То, что ты там теоретизировал по поводу перебегающих пешеходов и несуществующих заторов - это были лишь твои фантазии.
А у меня тут совершенно неиллюзорный затор за перекрёстком. И выехав на него, я не смогу его покинуть.![]()

Те, що ти феєричний, вже давно усім в цій темі відомо.
До речі, там де ти розповідав що нема кого пускати - нещодавно збили пішохода. Мабуть, теж якийсь валєра їхав і "знав" що там нема кого кого пропускати![]()
Не понимаю, зачем ты подобными аргументами пытаешься меня оскорбить\задеть\унизить. Это от отсутствия аргументов по теме? 
Мне *****, кому тут чего в этой теме известно, если честно..
ты шо уснул там по дороге?Встречаются, встречаются и здесь ****ны.
меня б тоже выбесил как того буса.
ты шо уснул там по дороге?меня б тоже выбесил как того буса.

Долбень, мне страна очень нравиться, а вот умный нарид выбравший клоуна, не очень!![]()
Напротив, понятие страны имеет более ёмкое культурно-историческое, социально-экономическое содержание, нежели политическое, в связи с чем включает в себя понятия, определяющие особенности местного национального сообщества (менталитет, обычаи, язык и т. д.)
Так партіотизм- природна людська якість , чи не так?
Ну, зрозуміло, не всі це сприймають, існують особи, позбавлені цього почуття, що ж поробиш...
Але бути патріотом абсолютно природно, ну хіба що у ватних пабліках то за гріх вважається, і то навіть самі адепти такої ідеологеми не в змозі пояснити , чому це погано ,як вони вважають![]()
Это моя жизнь, и мое мнение. Расписывать ничего не буду, не люблю много писать.

Иди *****, гнида.
Патриотизм нужен чтобы такие как ты, ****оед и синяя птица ругали людей за их выбор.

так не бывает... страну определяет культура, которую в свою очередь определяет народ её заселяющий...Долбень, мне страна очень нравиться, а вот умный нарид выбравший клоуна, не очень!![]()
Так партіотизм- природна людська якість , чи не так?
тут в топике что-то ни одного в военкомате не видел...Патріоти́зм (грец. πατριώτης — співвітчизник, грец. πατρίς та лат. patria — батьківщина) — громадянське почуття... готовність постати на її (України) захист у разі необхідності

ты шо уснул там по дороге?меня б тоже выбесил как того буса.

Будь-яку людську рису, якість, яка є наслідком виховання, можна притягнуто назвати штучною. Проте, від природи будь-яка тварина є власником по суті, і людину тут відрізняє якісно вищий щабель, яким є патріотизм.
Всі інші балачки - комуняцька пропаганда космополітичної, тарганячої ідеології, необхідної для "перемоги світової революції", така собі " общественная собственность на срєдства производства".
Друге. Я нікого за вибір не засуджував - я засуджую ту брехню, блюзнірство і лицемірство, якими люди прикриваються або для виправдання власних помилок, або для приховування справжніх намірів. З огляду на те, що сьогодні це вже аксіоматично, не бачу сенсу товкти воду в ступі з цього приводу.
тут в топике что-то ни одного в военкомате не видел...
лжепатриоты хреновы...
Несподіваний камінгаут, несподіванийждал я конца порошенка.