Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
в мемроиз ******!Аналогично. Заканчивается правая полоса. Тут чуток удобнее, так как все смещаются левее.

в мемроиз ******!![]()
перед дугой - есть правый ряд, за дугой - тоже есть правый ряд, но он ***** заканчивается![]()
куди вона закінчується?
Трамвайні рейки перетинаються з пч під якимсь-там-гострим-кутом.
З якого дива тут щось закінчується? Як була смуга, вона й залишилася, разом з учасниками в ній, а той хто їхав по рейках, далі їде по зустрічній, якщо можна. І випередження відтак стає обгоном.
Тю. Я так розумію, коли їдеш по Гагаріна і переїжджаєш трамвайну лінію на Молочній, у тебе також пч закінчується і починається нова?..
А ну правильно ж, трамвайна колія - не пч, принцип безперервності порушено, угууу.
Еще один слепой за рулем AE4269HI, AE 4269 HI.
Как тут любят говорить - надо было бить?
Колія - не забороняє рух авто. І перетинати її теж не заборонено.
Прийняти як даність. І не займатися винахідництвом. Це не схоже на бажання поліпшити текст правил. Це схоже на графоманство.
Якщо обидвоє продовжують рух прямо - ніхто нікому нічого не винен.
Якщо ті, хто їдуть ліворуч по рейках, захочуть опинитися біля правого краю пч - хай спочатку подивляться, чи нема там інших учасників.
Про яке перехрестя йдеться?
Там з правого боку, здається в'їзд на заправку.
Ти навмисно повторюєш одне й те саме про "тих, хто їде по рейках"?
Тут вони не їдуть по рейках, а перетинають їх так само, як і ті, хто їде праворуч..
Он не поперек полос ехал, а уже практически встроился в левый ряд, и когда я с ним почти поравнялся, он, не глядя, пошел перестраиваться в меня, включив поворотник уже после начала маневра. Хорошо видно, что он сначала колеса выровнял, а потом повернул вправо. Если б он поворотник включил раньше, я бы понимал, куда он собирается двигаться, мог бы и пропустить, а тут уже был чистый срез.видишь поперек полос машина едет, притормози, ибо сейчас человек чтото будет исполнять
Он не поперек полос ехал, а уже практически встроился в левый ряд, и когда я с ним почти поравнялся, он, не глядя, пошел перестраиваться в меня, включив поворотник уже после начала маневра. Хорошо видно, что он сначала колеса выровнял, а потом повернул вправо. Если б он поворотник включил раньше, я бы понимал, куда он собирается двигаться, мог бы и пропустить, а тут уже был чистый срез.
ну да, мамаша Зайцевой тоже извинялась...Мамаша конечно, а если она завтра людей задавит?
Хз шо тебе не понятно из моих размышлений, одно шо я понял - пункта ПДД по которому приоритет у тех кто едет по полосе ты не привёл, поэтому делаю вывод, что ты просто съехал на валянки, парк Горького, углы и небосводЗавжди згадую дурдом і валянки, коли приводять недоречний приклад.
Але після кільканадцяти разів не вважаю за доцільне тобі шось далі доводити.
У тебе то перехрестя праворуч, то ліворуч, то рейки не в той бік і не під тим кутом, та й машини не перетинають, а їдуть по рейках, їдуть, їдуть... Докуди вони їдуть? До парка Горького, до гідропарка?..
"І упираюца
прямо в нєбосвот. Вот."
Тебе важко зрозуміти і легко не зрозуміти.
на рейки можна виїжджати, проте вони не призначені для руху авто. На них можна виїхати для об’їзду тощо. Це не є дорога для авто.То просто изза доброты и езды не по ПДД тех, кто едет по рельсам