Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
Круче, трамваи из Германии!:D

думаю что это ******** )))

кстати вчера воочию видел это чудо. ехал около 20-00. копы стояли. вообще непонятно если б проскочил поворот, а так бывает у неместных, то не ехал бы он практически до начала односторонни. водила внутри сидел. может бухой был, но по виду вроде нет.

Думал, что не разминутся...

Тигуан покатился довольно медленно, не ускорялся, так что, видимо, контролируемо пропускал проскакуна.

чуваку аммо поменять бы, ибо так убраться можно... :рл:

Півгодини тому на Космічній біля ЦНАПу крузак АХ 0881 АІ (начебто) виперся на зустрічку, прогнозовано почав здавати, коли в лоб пішов потік, так-сяк вклинився в свою смугу, і, скоріш за все, через занадто велике почуття сорому не встигнувши на зелений, рвонув наліво на жовтий чи вже на червоний, виїхавши на зустрічну :рл:

Зовсім не здивований, що на задньому склі була відмітина зекоМанди

Півгодини тому на Космічній біля ЦНАПу крусак АХ 0881 АІ (начебто) виперся на сустрічку, прогносовано почав сдавати, коли в лоб пішов потік, так-сяк вклинився в свою смугу, і, скоріш са все, черес санадто велике почуття сорому не встигнувши на селений, рвонув наліво на жовтий чи вже на червоний, виїхавши на сустрічну :рл:

Совсім не сдивований, що на садньому склі була відмітина ЗекоМанди
Не благодари:D

эти мазды все так "рулят", я тоже замечал
я на свежей ездил - вообще без намеков на черезмерный крен.
а тут явно до срыва дошло.
некоторые за мной даже в дуге пытаются держаться, но очко не железное видимо.

я на свежей ездил - вообще без намеков на черезмерный крен.
а тут явно до срыва дошло.
некоторые за мной даже в дуге пытаются держаться, но очко не железное видимо.

как раз только что с ленты
у чувака стелвио и бэха М2

поехал на трэк на обоих, рулил обоими, стелвио быстрее чем м2. и это в поворотах. чувак в ахуе, зрители в ахуе :D

heeff5.webp

Это просто праздник какой-то :рл:
_20190613_143647.webp

Назад
Зверху Знизу