Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
когда ему уже ****ьник разобьют? припездок.

Помню старые видео (наверное старше 4-5 лет) где как раз таки он разбивал ****ьники.

і трамвайні рейки - смуга руху

Для ****амотных, пункт 11.8 ПДД Украины:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

11.8. По трамвайній колії попутного напрямку, розташованій на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, дозволяється рух за умови, що це не заборонено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою, а також під час випередження, об'їзду, коли ширина проїзної частини недостатня для виконання об'їзду, без виїзду на трамвайну колію.

На перехресті дозволяється виїжджати на трамвайну колію попутного напрямку в тих самих випадках, але за умови відсутності перед перехрестям дорожніх знаків 5.16-5.19.

Поворот ліворуч або розворот повинні виконуватися з трамвайної колії попутного напрямку, розташованої на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, якщо інший порядок руху не передбачено дорожніми знаками 5.16, 5.18 або розміткою 1.18.

В усіх випадках не повинно створюватися перешкод для руху трамвая.

:рл:
Это про первую часть...

По теме. По вечеру ****утое животное на порше ах0911 на первой космической моталось по белгородскому до окружной и обратно. В кармагеддон по ходу играет :cranky:

Вычитала в коментах у ляны теремковой (копиха :ги: харьковская), что этому животному суд вернул водительское, например. Я в захвате :рл:

Мне интересно , каким "внутренним убеждением" руководствуется суд в таких случаях ?!?
Создадим прецедент , потом самим пригодится ?!?:незнаю:
П.С. Судью - на мыло !!!:ганьба:

Вычитала в коментах у ляны теремковой (копиха :ги: харьковская), что этому животному суд вернул водительское, например. Я в захвате :рл:

Она прямой эфир вела в инсте в то время, она не ехала за рулем, а пересела за руль когда тормознули полицаи
(это я про видосик 7 июля)

Назад
Зверху Знизу