*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
В авео например аж бегом можно поставить лампочку не так как надо. И не будет у тебя никакой СТГ. От слова вообще.
И очень часто там и происходит, потому что, что бы видеть как ставишь лампу надо снять полностью противотуманку. А с этим никто не заморачивается....
Щось цей варіант я впустив :)

якщо так - то до нормальних людей я претензій не маю
Я тут і намагався сказати, навіть стандарт привів, що ПТФ мають СТГ як у лінзованих фар, тільки сходинки не має - пряма лінія, і світити вони мають нижче головного світу. Тобто привильні птф, правильно налаштовані ніяк сліпити не можуть. Теортетично, ще великуепитання довести, що то у людини є - ПТФ чи ДХО, так як в ПДР визначення приблизне та мутне, і тільки експертиза СТГ дасть відповідь.

птф повпиздячать ксенон
це дійсно діч, всі, що бачив - сліплять дуже сильно. Якщо б ксеноновими птф користувались лише в туман, то може ще й ніщо, але по темряві це жах...

ух, повезло...

А как правильно - у кожної или у кожного?

А как правильно - у кожної или у кожного?
Іменник чоловічого (і рідше жіночого) роду, істота, відмінювання 3a.
можна і жіночого роду, особливо коли мова йде саме про сук, про моїх двох сук :)

От я всегда подозревал, что в школе всю правду не рассказывают:D

За рулём оказалась молодая курица. Видно, что вся напряглась, но всё равно куда-то едет. Это же в случае чего...

она имела тебя в виду, это же очевидно :)

ибо нефиг справа щимиться, поробовал бы слева - она бы пропустила. я тоже не люблю умников, которые пытаются щимиться.

Назад
Зверху Знизу